X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Jugendherberge Schliersee
YHA

Josefstaler Str. 19, Schliersee, Tyskland

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Schliersee Youth Hostel ligger i en av Europas mest spektakulære landskapene de bayerske alpene.

Fjellene, nærliggende innsjøen Schliersee, rullende foten av Øvre Bayern, lokale skiområder og byene München, Innsbruck og Salzburg ikke langt unna legge opp for å gi massevis av attraksjoner for hver årstid.

Beliggende i Josefsthal distriktet Schliersee, en liten by som ligger på en høyde på 800-1900 meter, er den liten og velholdt vandrer koselig og hjemmekoselig i atmosfæren. Bygget i øvre bayerske stil, nestles det i praktfulle fjellandskap ved foten av Jgerkamp og Brecherspitze topper og er nær Tegernsee-dalen og Wendelområdet.
Takket være sin beliggenhet nær Schliersee og Spitzingsee Ski Area en av de større vintersportssteder i de bayerske alper, og som sådan er kjent for å tilby snø godt ut i april ungdomsherberge i hovedsak fokuserer på Alpine, sports- og naturinteresser. Vi tilbyr et attraktivt program med aktiviteter som spenner fra tretopp tau selvfølgelig klatring gjennom guidede turer i snøskred-beskyttelse fungerer til windsurfing kurs, og ikke minst turer med terrengsykkel, soloppgang fotturer, hytte-til-hytte fotturer og dagsturer til destinasjoner av interesse.
Schliersee Youth Hostel er spesielt egnet for familieopphold.

Josefsthal, der vandrerhjem ligger, er en liten og landlige distriktet Schliersee liggende i en høyde på 800 - 1900 meter i storslåtte fjellandskap. Vandrerhjemmet, som er bygget i øvre bayerske stil, ligger ved foten av Jgerkamp og Brecherspitze topper og er ikke langt unna Tegernsee-dalen og Wendelområdet.

Vandrerhjemmet er også i nærheten av Schliersee og Spitzingsee Ski Area, en arena for internasjonale sportskonkurranser kjent både vidt og bredt for å tilby snø til langt ut i april. Som sådan, er det Schliersee og Spitzingsee Ski Area del av Tysklands største skipass området, noe som betyr at en enkelt skipass vil gi tilgang til over 75 heiser og ca 160 kilometer med skiløyper. Totalt 51 snø våpen bidra til å dekke 50.000 kvadratmeter med løyper med snø for best mulige forhold, og opp på Spitzingsee disig og tåkete dager er praktisk talt ukjent på grunn av høyden. Schliersee- / Spitzingsee Ski Area
Schliersee Youth Hostel ligger i hjertet av Alpenplus Region, Tysklands største sammenhengende skipass området består av Brauneck, Wallberg, Schliersee / Spitzingsee, Sudelfeld og Durchholzen / Tirol skiområder.
Tre av disse store skiområder Sudelfeld, Brauneck og Wallberg er bare 10 til 15 minutters bil eller buss tur unna vandrerhjemmet.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Fellesrom
 • Spillrom
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Parkering
 • Restaurant
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie
 • Mat/Drikkeautomat


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Jugendherberge Schliersee Located at Josefstaler Str. 19, , Schliersee.
Jugendherberge Schliersee
Germany
Schliersee Bayern Josefstaler Str. 19
0% 0
47.6928900 11.8843700
Jugendherberge Schliersee
    Ledige rom     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     4 seng Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad