X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Jugendherberge Schliersee
YHA

Josefstaler Str. 19, Schliersee, Tyskland

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Schliersee Youth Hostel ligger i en av Europas mest spektakulære landskapene de bayerske alpene.

Fjellene, nærliggende innsjøen Schliersee, rullende foten av Øvre Bayern, lokale skiområder og byene München, Innsbruck og Salzburg ikke langt unna legge opp til å gi nok av attraksjoner for hver årstid.

Beliggende i Josefsthal distriktet Schliersee, en liten by som ligger på en høyde på 800-1900 meter, er den liten og velholdt vandrer koselig og hjemmekoselig i atmosfæren. Bygget i øvre bayerske stil, nestles det i storslått fjellandskap ved foten av Jgerkamp og Brecherspitze topper og er nær Tegernsee dalen og Wendel serien.
Takket være sin beliggenhet i nærheten av Schliersee og Spitzingsee skiområde en av de større vintersportssteder i de bayerske alpene og som sådan kjent for å tilby snø godt ut i april ungdomsherberge i hovedsak fokuserer på Alpine, sports-og naturinteresser. Vi tilbyr et attraktivt program av aktiviteter som spenner fra tretopp tau selvfølgelig klatring gjennom guidede turer i skred-beskyttelse fungerer til windsurfing kurs, og ikke minst turer med terrengsykkel, soloppgang fotturer, hytte-til-hytte fotturer og dagsutflukter til destinasjoner av interesse.
Schliersee Youth Hostel er spesielt egnet for familieopphold.

Josefsthal, hvor ungdomsvandrerhjemmet ligger, er en liten og bygda Schliersee liggende på en høyde på 800 - 1900 meter i praktfulle fjellandskap. Vandrerhjemmet, som er bygget i øvre bayerske stil, ligger ved foten av Jgerkamp og Brecherspitze topper og er ikke langt borte fra Tegernsee dalen og Wendel serien.

Vandrerhjemmet er også nært til Schliersee og Spitzingsee Ski Area, en arena for internasjonale sports konkurranser kjent både vidt og bredt for å tilby snø til langt ut i april. Som sådan er den Schliersee og Spitzingsee Ski Area del av Tysklands største skipass området, noe som betyr at en enkelt skipass vil gi tilgang til over 75 heiser og ca 160 kilometer med skiløyper. Totalt 51 snø våpen bidra til å dekke 50.000 kvadratmeter med bakker med snø for best mulige forhold, og opp på Spitzingsee disig og tåkete dager er praktisk talt ukjent på grunn av høyden. Schliersee-/ Spitzingsee Ski Area
Schliersee Youth Hostel ligger i hjertet av Alpenplus Region, Tysklands største sammenhengende skipass området består av Brauneck, Wallberg, Schliersee / Spitzingsee, Sudelfeld og Durchholzen / Tyrol skiområder.
Tre av disse store skiområder Sudelfeld, Brauneck og Wallberg er bare 10 til 15 minutters bil eller buss tur unna ungdomsherberge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Sengetøy inkludert
  • Skap
  • Restaurant
  • Tur/reiseskranke
  • Håndklær til leie


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Jugendherberge Schliersee Located at Josefstaler Str. 19, , Schliersee.
Jugendherberge Schliersee
Germany
Schliersee Bayern Josefstaler Str. 19
0% 0
47.6928900 11.8843700
Jugendherberge Schliersee
    Ledige rom     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     4 seng Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad