X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Juliette House BB

Vicolo dietro S. Andrea 1, Verona, Italia

kart og veibeskrivelser


98%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 100%Personale
  • 100%Atmosphere
  • 96%Renslighet
  • 92%Fasiliteter

Oversatt av Google Reiseinformasjon

Med fly:

Ankommer Verona Valerio Catullo Airport, så ta shuttle "flybuss" som forbinder flyplassen til Verona sentrale jernbanestasjonen "Porta Nuova '. Gå av her og fortsette med instruksjonene nedenfor.

Med tog:

Gå av på plaza av Verona sentralstasjonen "Porta Nuova". Herfra kan du velge enten å fullføre reisen til fots (ca. 30 minutters gange), eller med buss:

Til fots:
Gå ned Corso Porta Nuova i retning av Piazza Bra, piazza i Verona Arena. Kryss piazza og fortsett på Via Mazzini. På slutten av gaten, ta til høyre på Via Cappello. Du vil legge merke til Julies hus på venstre side. Pass det og fortsette langs gaten til den slutter, hvor du vil merke en FNAC butikken. Etter butikken, veien som danner en vinkel er det smuget S. Andrea. Vi er over "Ristorante da Ugo." Du vil ikke finne et stort skilt, men en liten plakett med teksten "B & B Juliette House." Vi er åpne 1-8 pm For bedre planlegging, vennligst gi oss din mobiltelefon nummeret inkludert din internasjonale prefikset samt omtrentlig tidspunkt for ankomst.

Med buss:
Ta en buss fra det urbane line "ATV." (De er grønne.) Du kan ta nummer 11, 12, eller 13 fra fortauet A, som er gul. Gå av etter seks stopp på San Fermo stopp. Krysse gaten og fortsette langs Via Leoni. Etter ruinene vil du se en stor Trony butikk til venstre. Gaten på første til venstre fra butikken er det smuget S. Andrea. Vi er lokalisert over "Ristorante da Ugo." Du vil ikke finne et stort skilt, men en liten plakett med teksten "B & B Juliette House. Vi holder åpent fra 1.-8p.m. For bedre planlegging, vennligst gi oss mobilnummeret inkludert din internasjonale prefikset samt omtrentlig tidspunkt for ankomst.

Vær oppmerksom på disse to enkle, men svært viktige fakta!

1) Bussene nummerert 11, 12, og 13 blir 90, 92, 94 etter 19:30, og for hele dagen på ferie, men rutene og stopper forbli uendret.

2) De navnene på gatene i det historiske sentrum er skrevet på store plater av marmor innkapslet i veggene i bygningene. I begynnelsen og slutten av en gate, slå opp for å se sitt navn

Vi anbefaler at du skriver ut et kart for deg selv før du forlater bare i tilfelle. Ruten er virkelig enkel, og hvis du stopper ved informasjons-og turistkontoret ligger i stasjonen, vil du være bare noen få meter fra bussholdeplassen ved Piazza Bra. Her kan du finne folk som kan gi deg med veiledning og informasjon.