X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Kalani Hawaii Private Lodging

Sunset Beach, Kamehameha Hwy, Haleiwa, Oahu 96712, Haleiwa, USA

kart og veibeskrivelser


84%Rangering

  • 86%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 83%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 89%Renslighet
  • 74%Fasiliteter

Oversatt av Google Veibeskrivelse:

Gå ut av flyplassen og følg skiltene til H1-92 West - Aiea / Pearl City - følg for ca 7 miles.
Se etter tegn som fører til H2 Nord - Mililani / Wahiawa - exit rett bort H2 N og følg til motorveien ender (hvis du bruker GSP kan den fortelle deg å ta avkjørsel 8 til Wahiawa Du kan gjøre dette hvis du vil, det er. like enkelt å holde seg på H2 til den slutter og fører deg rett til Route 99.)
Fortsett rett på Route 99 North / Wilikina Dr - Hold deg i høyre felt (avhengig av tid på døgnet militære skal sikkerhetskopiere venstresving baner på denne veien) Følg skilt til høyre som peker til North Shore. Når du passerer Dole Plantation vil du komme over toppen av en stor bakke med utsikt over hele den nordlige kysten. Fortsett på denne veien helt til Hale'iwa.
Hold til høyre og følg Route 83 East - innen 7 miles vil vi være på høyre side.
Sammendrag, ta H1 West ➔ H2 Nord ➔ 99 North ➔ 83 East.

Bussen:

Hvis alt du har er lite bagasje (busser her tillater ikke for stor bagasje) og tid til å meander (og vi mener om to timer), er The Bus veien for deg. Det kan ta deg lengre tid å komme til oss, men du vil få sjansen til å se deler av øya du kanskje ikke ellers. Hvis du har følelsen av eventyr eller behovet for å være sparsommelig, her er hvordan du går:

Trinn én, har eksakt endre! Klikk her for en liste over takst priser. (Dette er viktig) Betal kontant og be om en free transfer.
Deretter kan du se opp tidstabeller for ruter 52 ➔ 55, Route 76, og 88A (klikk her for rutetider) The rute du tar, avhenger av din ankomst dag og tid. *
Kan vi anbefale rute 55 via Windward side (den naturskjønne ruten).
Bruke adresse gir vi deg med på bestillingsbekreftelsen vil du være i stand til å bestemme riktig stopp ved hjelp av Google maps for å planlegge ruten. Hvis du har noen problemer kan du ringe The Bus Informasjonen på (808) 848-5555 daglig fra 05:30 til 22:00 PST.

* Sørg for at du dobbeltsjekke dine rutetider og gjennomgå alle rider varsler via The Bus nettside.