X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kandilj

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Guesthouse Kandilj ligger i gamle delen av Sarajevo, i hjertet av gamle - basaren Bascarsija. Kandilj er et nybygd gjestehus, fullt tilpasset den moderne livsstilen og samtidig opprettholde den østlige ånd og slik at gjestene kan oppleve tradisjonell bosnisk atmosfære.

Det er full bed & breakfast service. Alle rom har aircondition - aircondition, utstyrt med TV / SAT, direkte telefonlinje, bredbånd internett, bad og toalett.
Rommene er innredet i tradisjonell bosnisk måte, malerier og håndverk, som skildrer vår rike historie og kultur.

Gjestene har til rådighet en stue for ettermiddagen hvile, der interiøret fanger også den tradisjonelle bosniske stil, hvor gjestene kan slappe av, underholde og fullføre sitt daglige arbeid. Stuen er også utstyrt med TV / SAT-programmet og offentlig Internett-tilgang.

Trygghet og sikkerhet for våre gjester er spesielt viktig for oss. Eieren av Pansion har betydelig internasjonal erfaring innen trygghet og sikkerhet, i dette tilfellet brukes for å oppnå maksimal standard for beskyttelse for sine gjester og lokaler. Gjestene er velkomne til å innhente alle nødvendige råd knyttet til deres trygghet og sikkerhet. Konstant videoovervåkning med oppdatert brannalarm er installert i lokalene.

Besøk "Kandilj", fornemme gjester, og tillate deg selv et stykke bosnisk drøm.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Internettilgang
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kandilj Located at Bistrik 12a, , Sarajevo.
Kandilj
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Bistrik 12a
0% 11
43.8554090 18.4295520
Kandilj
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc