X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio

20, Kokkinou Street, Nafplio, Hellas

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den Kapodistrias Traditional House ligger på fastlandet i Nafplio som er en av de eldste og mest historiske steder i Hellas. Fortryllende Nafplio-sannsynligvis den vakreste byen i Hellas-setter en spell på alle som besøker den. Det er en unik by-som kombinerer den middelalderske atmosfæren i den gamle byen-flotte strender i nærheten og enkel tilgang til viktige arkeologiske steder. Nafplio ligger bare 140km fra byen Athen og ble bygget nøyaktig nedenfor festningen Palamidi og Akronafplia-nær de mest berømte og viktige arkeologiske steder i Hellas som Mykene-Argos-Tirins-Epidavros og Olympia. Den Kapodistrias Traditional House er bare 50 meter fra det stedet som I. Kapodistrias-første gresk guvernør-ble myrdet.
Den Kapodistrias Traditional House er en varm og romantisk hotell. Under ditt opphold i Kapodistrias Traditional House vil du føle deg som hjemme.
Den Kapodistrias Traditional House har 10 smakfulle rom-hver med sin egen farge og personlig navn hentet fra gresk historie og alle med en fantastisk utsikt.
Room fasiliteter inkluderer: air-condition, satellitt-TV, telefon, bad, safe, mini bar.
Alle de andre er Hotells gode uforpliktende som er daglig skiftende etter dine ønsker og begjær. Den Kapodistrias Traditional House er et gammelt hus av det 19. århundre som ble renovert og forvandlet til et komfortabelt og luksuriøst hotell på grunn av den dyrebare hjelp av Nelli Pantazopoulou som prøvde å opprettholde sin gamle ansikt og form.
Tjenesten du liker er diskret og vennlig på samme tid.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost er ikke inkludert
  • Minibar
  • Parkering
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio Located at 20, Kokkinou Street, , Nafplio.
Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio
Greece
Nafplio 20, Kokkinou Street
0% 1
37.5654115 22.7977412
Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc