X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio

20, Kokkinou Street, Nafplio, Hellas

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den Kapodistrias Traditional House ligger på fastlandet i Nafplio som er en av de eldste og mest historiske steder i Hellas. Fortryllende Nafplio-trolig den vakreste byen i Hellas-setter en forbannelse over alle som besøker den. Det er en unik by-som kombinerer den middelalderske atmosfæren i den gamle byen-flotte strender i nærheten og lett tilgang til viktige arkeologiske steder. Nafplio ligger bare 140km fra sentrum av Athen og ble bygget nøyaktig nedenfor festningen Palamidi og Akronafplia-nær de mest berømte og viktige arkeologiske steder i Hellas som Mykene-Argos-Tirins-Epidavros og Olympia. Den Kapodistrias Traditional House er bare 50 meter fra stedet som I. Kapodistrias- første greske guvernør-ble myrdet.
Den Kapodistrias Traditional House er en varm og romantisk hotell. Under oppholdet i den Kapodistrias Traditional House vil du føle deg som hjemme.
Den Kapodistrias Traditional House har 10 smakfulle rom-hver med sin egen farge og personlige navn hentet fra gresk historie og alle med en fantastisk utsikt.
Romfasiliteter: air-condition, satellitt-TV, telefon, bad, safe, minibar.
Alle de andre er hotellets hyggelige uforpliktende som daglig endre etter dine ønsker og begjær. Den Kapodistrias Traditional House er et gammelt hus fra 19-tallet som ble renovert og forvandlet til et komfortabelt og luksuriøst hotell på grunn av den dyrebare hjelp av Nelli Pantazopoulou som forsøkte å opprettholde sin gamle ansikt og form.
Tjenesten du liker er diskret og vennlig på samme tid.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost er ikke inkludert
  • Minibar
  • Parkering
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio Located at 20, Kokkinou Street, , Nafplio.
Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio
Greece
Nafplio 20, Kokkinou Street
0% 1
37.5654115 22.7977412
Kapodistrias Traditional Hotel-Nafplio
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc