X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Kauai BeachHouse

4-1552 Kuhio Hwy, Kapaa, Kauai, Kapaa, USA

kart og veibeskrivelser


57%Rangering

  • 49%Verdi for pengene
  • 42%Sikkerhet
  • 84%Sted
  • 58%Personale
  • 62%Atmosphere
  • 51%Renslighet
  • 53%Fasiliteter

Oversatt av Google Veibeskrivelse til Kauai Beach House Hostel fra Lihue Airport.

KAUAI buss fra LIHUE AIRPORT:

En. Ta bussen til Walmart butikken en kilometer fra flyplassen, rabatt shopping.

2. Overføring til Buss 500 på Walmart Bus Stop

3. Ta bussen 8 miles til Kapa'en Neighborhood Center. Gå av der. Det er på høyre side av motorveien som er havet, og vi er også.

4. Gå tilbake to bygninger til vår gamle blå garasje med en fantastisk veggmaleri på forsiden, som skildrer en kopi av vår lagunen / havutsikt i ryggen.

5. Gå gjennom og ut av baksiden av garasjen til BBQ picnic bord området og spør etter noen som vil sjekke deg i. Eller gå inn i 1. etasje og / eller opp til 2. etasje og spørre rundt. Hvis ingen er der slappe av, nyte, gå langs havet kant eller slappe av ved lagunen, eller gå inn i sentrum av gamle Kapa'a Town by 2 kvartaler tilbake mot flyplassen. Eller ring oss på disse # 's i denne rekkefølgen. Telefonene er godt merket i 1. etasje og 2. etasje Telefonen er på høyre side av kritt bord. 652-8162, eller 8164, eller 8163, eller 8161.

KJØRING FRA FLYPLASSEN:

En. Det er 8 stopplysene og 8 ½ miles og 13 km fra Lihue flyplass til Kauai BeachHouse. Og det er bare 1 TURN.
2. Kommer ut av flyplassen den eneste sving er Ta til høyre ved første stopp lys.
3. Gå rett (ingen svinger) gjennom 7 flere stopplysene. = 8 totalt stopplysene.
4. Den syvende stopp lys har en Shell bensinstasjon og en BURGER KING på venstre ... holde det gående.
5. Den åttende stopp lys har en ABC nærbutikk på venstre hjørne, en bank til høyre, og EASTSIDE RESTARANT på samme hjørnet, men langt hjørne til høyre. At neste kvartal forbi åttende stopp lys har butikker og restauranter. Alle gode restauranter.
6. Den neste blokken er en fotball park på høyre, og så er havet akkurat som vi er, men vi er den syvende bygningen forbi fotball park. Men du kan ikke kjøre inn i garasjen vår som vi bruker det til underholdning på kveldene. Så slå til vår nabo, SCOTTY'S RESTAURANT, og kjører under hans andre historien restaurant og park hvor som helst i ryggen langs lava steiner eller på baksiden av oss, vi er på venstre side og vi er blå og gul trim. Vennligst ikke parker peker i til neste nabo bygg-og kort lava fjellvegg. Men Park noe annet sted i hele baksiden av oss alle ... ALL GRATIS PARKERING.
7. Kom inn i Kauai BeachHouse og spørre rundt for å få sjekket inn eller slappe av som i ovenfor. Ring samme # 's ovenfor hvis nødvendig eller for flere retninger hvis du trenger dem.

FOR SHUTTLE:

En. Be sjåføren om å peke ut landemerker, elver, restauranter, kjøpesentre. Osv.
2. Kjøre ham har du ved Baby Beach underveis.

E KOMO MAI ... COME ON IN.