X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kerkstraat Premium

Kerkstraat, Amsterdam, Nederland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Leidseplein - Den Kerkstraat Premium Holiday Short Let 1 roms leilighet ligger på Kerkstraat bak Leidseplein eller bedre kjent som den berømte Leidseplein måle en heidundrende 75m2. Ligger i andre etasje i en spektakulær bygning, vær oppmerksom på det betyr at du er nødt til å klatre noen bratte trapper for å komme til leiligheten. Når du er inne, hva du vil finne er det fullt utstyrt luksuriøst kjøkken og et spisebord. I dette kjøkkenet, vil du være i stand til å bruke alle de redskapene som er til disposisjon for å lage noe du ønsker. En kaffetrakter og brødrister er gitt i leiligheten, perfekt apparater for å lage frokost i morgen, samt en vannkoker til å koke varmt vann og lage te. Et kjøleskap er til din disposisjon, flott for de som handler for sin egen mat, og trenger å bevare den. Hvis du ikke liker å lage mat, ikke bekymre deg! Bare pop din ferdiglaget måltid i mikrobølgeovn og vips! Når måltidet er tilberedt, kan du og dine gjester samles rundt og sitte på spisebordet og nyte måltidet sammen. I denne stuen, leveres leiligheten med tradisjonelle tregulv, tv, høyhastighets internett, salongbord, lenestol og en dvd-spiller. Dessuten kan en elegant sovesofa for to gjester å sove på bli funnet her, samt en lampe som gir rikelig med lys i løpet av natten. En enkel madrass vil være tilgjengelig for en femte gjest hvis han eller hun bestemmer seg for å bo. Ved å klatre opp noen bratte trappetrinn tilfeller til andre etasje, vil du finne på soverommet med sin egen døråpning samt to enkeltsenger. Oppbevare klærne i klesskapet for å hindre dem fra å bli rynkete! Her kan du finne den separat bad med en dusj også! Sørg for å henge ut på stor balkong som deles med leiligheten i første etasje!

Når du leier denne korte opphold leilighet, vil du være rundt mange butikker, kunstgalleri og museum tallet. Uteliv er gangavstand unna. Pass på å sjekke ut nyeste og mest kinkiest klubben i Amsterdam kalt The Church! Det har vært høy anmeldelser for house musikk. Du kan finne en temakveld for fetish og / eller identitet til ditt valg:? Perverse, Hvem er din pappa, Swing Your Thing, Naked Bar og så mye mer. Det er kun for menn. Sørg for å ha skinn!

Dette er en av to leiligheter som kan bestilles som en! Reserve leilighet nå!

Det er en sikkerhet (skade / key) depositum på 200 Euro refunderes ved avreise.

*** Vær oppmerksom på følgende forhold:

-Late check-in fra 18:00-22:00 er 30 Euro, sjekke inn etter 22:00 er 50 Euro.
-Ekstra tidlig sjekke inn mellom kl 10-15:00 - € 30
Gebyr-ekstra sen innsjekking fra 18:00-22:00 - € 30
-Late check-out etter 12 er 50 Euro. (I tilfeller der ingen kommer til leiligheten samme dag).
-Vaskegebyr € 40

Det er en sikkerhet (skade / key) depositum på Euro 250 refunderes ved avreise.

Dette depositumet vil bli refundert ved bankoverføring eller Pay Pal konto. Cash refusjon er tilgjengelig under forutsetning av ekstra € 30 betaling ved innsjekking i.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kerkstraat Premium Located at Kerkstraat, , Amsterdam.
Kerkstraat Premium
Netherlands
Amsterdam 1017 Kerkstraat
0% 2
52.3634280 4.8894309
Kerkstraat Premium
    Ledige rom     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc