X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kerkstraat Premium

Kerkstraat, Amsterdam, Nederland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Leidse Square - The Kerkstraat Premium Holiday Short Let 1 roms leilighet ligger på Kerkstraat bak Leidseplein eller bedre kjent som den berømte Leidseplein torget måle en heidundrende 75m2. Ligger i andre etasje i en spektakulær bygning, vær oppmerksom på det betyr at du er nødt til å klatre noen bratte trapper for å komme til leiligheten. Når du er inne, hva du finner den er det fullt utstyrt luksuriøst kjøkken og et spisebord. I dette kjøkkenet, vil du kunne bruke alle redskaper som er til disposisjon for å lage noe du ønsker. En kaffetrakter og brødrister er gitt i leiligheten, å perfeksjonere apparater lage frokost i morgen, så vel som en kjele til å koke varmt vann og forberede te. Et kjøleskap er til din disposisjon, flott for de som handler for sin egen mat og trenger å bevare den. Hvis du ikke liker å lage mat, ikke bekymre deg! Bare pop din ferdiglaget måltid i mikrobølgeovn og vips! Når måltidet er kokt, kan du og dine gjester samles rundt og sitte på spisebordet og nyte måltidet sammen. I denne stuen, leveres leiligheten med tradisjonelle tregulv, tv, høyhastighets internett, salongbord, lenestol og en dvd-spiller. Dessuten kan en elegant sovesofa for to gjester til å sove på bli funnet her, samt en lampe som gir rikelig med lys i løpet av natten. En enkel madrass vil bli gitt for en femte gjest hvis han eller hun bestemmer seg for å bli. Ved å klatre opp noen bratte trappetrinn tilfeller til andre etasje finner du soverommet med sin egen dør samt 2 enkle senger. Oppbevare klærne i klesskapet for å hindre dem fra å bli krøllete! Her kan du finne den eget bad med dusj i tillegg! Sørg for å henge ut på stor balkong som deles med leiligheten i første etasje!

Når du leier denne korte opphold leilighet, vil du være rundt mange butikker, kunstgalleri og museum menn. Natteliv er gangavstand unna. Husk å sjekke ut nyeste og mest kinkiest klubb i Amsterdam kalt The Church! Det har vært høye anmeldelser for house-musikk. Du kan finne et tema natt for fetish og / eller identiteten til ditt valg: Perverse, Hvem er din pappa ?, Swing Your Thing, Naked Bar og så mye mer. Det er kun for menn. Pass på å ha lær!

Dette er en av to leiligheter som kan bestilles som en! Forbeholder leilighet nå!

Det er en sikkerhet (skade / nøkkel) depositum på 200 Euro refunderes ved avreise.

*** Vær oppmerksom på følgende forhold:

Sen innsjekking fra 18:00-22:00 er 30 Euro, innsjekking etter 22:00 er 50 Euro.
-Ekstra Tidlig sjekke inn mellom 10 am-3pm - 30 euro
-Ekstra Gebyr for sen innsjekking fra 18:00-22:00 - 30 euro
Sen utsjekking etter 12 er 50 Euro. (I tilfeller der ingen kommer til leiligheten samme dag).
-Rengjøring Gebyr 40 euro

Det er en sikkerhet (skade / nøkkel) depositum på Euro 250 refunderes ved avreise.

Dette depositumet vil bli refundert via bankoverføring eller Pay Pal konto. Kontant tilbakebetaling er tilgjengelig under forutsetning av ekstra 30 euro betaling ved innsjekking.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kerkstraat Premium Located at Kerkstraat, , Amsterdam.
Kerkstraat Premium
Netherlands
Amsterdam 1017 Kerkstraat
0% 2
52.3634280 4.8894309
Kerkstraat Premium
    Ledige rom     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc