X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kerkstraat Premium

Kerkstraat, Amsterdam, Nederland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Leidse Square - The Kerkstraat Premium Holiday Short Let 1 roms leilighet ligger på Kerkstraat bak Leidseplein eller bedre kjent som den berømte Leidseplein torget måle en heidundrende 75m2. Ligger i andre etasje i en spektakulær bygning, vær oppmerksom på det betyr at du er nødt til å klatre noen bratte trapper for å komme til leiligheten. Når du er inne, hva du finner den er det fullt utstyrt luksuriøst kjøkken og et spisebord. I dette kjøkkenet, vil du kunne bruke alle redskaper som er til disposisjon for å lage noe du ønsker. En kaffetrakter og brødrister er gitt i leiligheten, å perfeksjonere apparater lage frokost i morgen, så vel som en kjele til å koke varmt vann og forberede te. Et kjøleskap er til din disposisjon, flott for de som handler for sin egen mat og trenger å bevare den. Hvis du ikke liker å lage mat, ikke bekymre deg! Bare pop din ferdiglaget måltid i mikrobølgeovn og vips! Når måltidet er kokt, kan du og dine gjester samles rundt og sitte på spisebordet og nyte måltidet sammen. I denne stuen, leveres leiligheten med tradisjonelle tregulv, tv, høyhastighets internett, salongbord, lenestol og en dvd-spiller. Dessuten kan en elegant sovesofa for to gjester til å sove på bli funnet her, samt en lampe som gir rikelig med lys i løpet av natten. En enkel madrass vil bli gitt for en femte gjest hvis han eller hun bestemmer seg for å bli. Ved å klatre opp noen bratte trappetrinn tilfeller til andre etasje finner du soverommet med sin egen dør samt to enkeltsenger. Oppbevare klærne i klesskapet for å hindre dem fra å bli krøllete! Her kan du finne den eget bad med dusj i tillegg! Sørg for å henge ut på stor balkong som deles med leiligheten i første etasje!

Når du leier denne korte opphold leilighet, vil du være rundt mange butikker, kunstgalleri og museum menn. Natteliv er gangavstand unna. Husk å sjekke ut nyeste og mest kinkiest klubb i Amsterdam kalt The Church! Det har vært høye anmeldelser for house-musikk. Du kan finne et tema natt for fetish og / eller identiteten til ditt valg: Perverse, Hvem er din pappa ?, Swing Your Thing, Naked Bar og så mye mer. Det er kun for menn. Pass på å ha lær!

Dette er en av to leiligheter som kan bestilles som en! Forbeholder leilighet nå!

Det er en sikkerhet (skade / nøkkel) depositum på 200 Euro refunderes ved avreise.

*** Vær oppmerksom på følgende forhold:

Sen innsjekking fra 18:00-22:00 er 30 Euro, innsjekking etter 22:00 er 50 Euro.
-Ekstra Tidlig sjekke inn mellom 10 am-3pm - € 30
-Ekstra Gebyr for sen innsjekking fra 18:00-22:00 - € 30
Sen utsjekking etter 12 er 50 Euro. (I tilfeller der ingen kommer til leiligheten samme dag).
-Rengjøring Gebyr € 40

Det er en sikkerhet (skade / nøkkel) depositum på Euro 250 refunderes ved avreise.

Dette depositumet vil bli refundert via bankoverføring eller Pay Pal konto. Kontant tilbakebetaling er tilgjengelig under forutsetning av ekstra € 30 betaling ved innsjekking.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kerkstraat Premium Located at Kerkstraat, , Amsterdam.
Kerkstraat Premium
Netherlands
Amsterdam 1017 Kerkstraat
0% 2
52.3634280 4.8894309
Kerkstraat Premium
    Ledige rom     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc