X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Kiev Central Station

Hoholivs'ka, 25 - apt. 11, Kiev, Ukraina

kart og veibeskrivelser


95%Rangering

  • 97%Verdi for pengene
  • 93%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 99%Personale
  • 97%Atmosphere
  • 93%Renslighet
  • 98%Fasiliteter

Oversatt av Google BETALE mye oppmerksomhet på retninger! (I alle fall holde vår kontakt nummer hvis du har noen problemer 380937587468):

Airport (Borispil):

Hvert 30. minutt, 24 timer i døgnet kan du få bussen Nr. 322, også kalt Skybus, forbinder flyplassen til jernbanestasjonen (ВОКЗАЛ - Volkzal), for 40uah (4 euro) og tar ca en time.

Ankommer jernbanestasjonen, sørg for å krysse til den "gamle siden" der du kan se en Mc Donalds rett foran, for at du skal finne den underjordiske gangen, under plattformene, så hvis du ser den gylne kuppel kirken (den ny side), la den bak deg vandre i siden gange og ta til høyre ved inngangen går ned (rulletrapper og trapper) som vil få deg til å gå under plattformene

Drosjer fra flyplassen koster rundt 150-200uah, forhandle før du tar bilen.

Fra Zhiliany Airport, finne noen buss som kan ta deg til jernbanestasjonen (Vokzal sentralt), og følg instruksjonene nedenfor. Med taxi til vårt sted bør ikke være mer enn 50 UAH.

Fra togstasjonen

Det er en buss linje fra jernbanestasjonen, rett foran bygningen finner de gule bussene på bussen stopper med tallet '7 'eller '18 +7', betale når du kommer inn (pris skrevet bak sjåføren), turen vil være kort, og du må være oppmerksom på to ting: når bussen kommer til en stor aveny med et monument med en stjerne på toppen og vil ta til høyre (den eneste høyresving denne bussen vil gjøre), telle trafikklys etter her: 3 trafikklys, etter 3dje man lage forstår ham at du ønsker å komme ned.

Gå ned denne gaten, ta første vei til høyre og dvs Hoholivs'ka Street, gå til bygningen nummer 25, og det er for å komme inn døren: 247 (første døren, tre) og 38 (andre til høyre, metall), enn å gå ovenpå, fire etasjer på leiligheter nummer 11. MERK at kodene til arbeidet du skal trykke på alle tallene på samme tid.

Hvis du liker å gå fra jernbanestasjonen, følg disse instruksjonene fra jernbanestasjonen:

1 - finn rundt omkring foran jernbanestasjonen, forlate bygningen bak deg og gå frem på avenue Kominternu, krysse en bro og ta til venstre i 2. street (Saksaganskogo, der trafikken skal strømme til venstre så vel ).

2 - Gå til slutten, der du kommer til en stor aveny med en boulevard i midten, og du vil kunne se et monument med en stjerne på toppen. Over til den andre siden og fortsette å gå, krysset følgende gate (Alesia Gonchara). Nå er du vandre i Dmitrivska Str.

3 - Etter å ha krysset Gonchara holde deg gå til neste hjørne, hvor du vil se kyosks selger drikke og snacks, ta til høyre (dette er Vorovskoho) og gå opp bakken, snu den andre gate til venstre, Hoholivs'ka, vår gate.

4 - Bare for å ha det nummer 4, vi er nummer 25 og det hele skal ta deg rundt 15 minutter, vi er det nærmeste man til jernbanestasjonen.

Koden på tredør er 247, vil du se en annen 2 dører, ta den rette (metall) med koden 38, husk å trykke tallene på samme tid.

Vi er plassert i leiligheten # 11, ringer det på døren! Du vil se hostelworld tegn!