X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kilimanjaro Backpackers

reservations@kilimanjarobackpackers.com, Arusha, Tanzania

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Kilimanjaro Backpackers hetel er en godt vedlikeholdt budsjett hotell som ligger innenfor Moshi sentrale forretningsområdet. det står som det beste valget for turister som kommer til å klatre Mt Kilimanjaro og leter etter en kvalitet.

Rommene er standard med rene deling toaletter, inkludert varme dusjer

Vi har tjent budsjett reisende med service av høy kvalitet i mange år. Vår misjon er å tilfredsstille dine behov slik at du får kvalitet komfortabel overnatting, frokost lunsj middag og drikke til en rimelig og uslåelig pris.

Vi opprettholder ren delte convinient anlegg med støtte fra våre høyt motiverte medarbeidere som går ut av deres måte å sikre at besøkende føler seg hjemme.

Vi er lokalisert i sentrum av byen og omtrent tjue meter fra våre større søsterselskapet Kindoroko Hotel. Herfra besøkende får tilgang til vår omfattende tur kontor hvor de kan få råd om hvilken som helst destinasjon og foreta bestillinger. Det er også et forretningssenter for byrå tjenester oss e-post og internett, skrive, fakse og skrive ut. Taxi og andre transportmidler er også lett tilgjengelig og ligger fra hotellet. Vennlige personalet er alltid på hånden for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål behov, eller du kan ha.

Så hvis du er ute etter det beste budsjettet overnatting mens du er på vei til å klatre Mount Kilimanjaro eller bare går forbi Moshi - sørg for at du sjekke inn på Kilimanjaro Backpackers Hotel. God mat, gode mennesker og en god tid, garantert. Alle på frekvensen som passer lommen beste.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Oppbevaring av bagasje
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kilimanjaro Backpackers Located at reservations@kilimanjarobackpackers.com, , Arusha.
Kilimanjaro Backpackers
Tanzania
Arusha reservations@kilimanjarobackpackers.com
0% 2
0.0000000 0.0000000
Kilimanjaro Backpackers
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad