X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kilimanjaro Backpackers

reservations@kilimanjarobackpackers.com, Arusha, Tanzania

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Kilimanjaro Backpackers hetel er et godt vedlikeholdt budsjetthotell som ligger innen Moshi sentrale forretningsområdet. det står som det beste valget for turister som kommer til å klatre Mt Kilimanjaro og leter etter en kvalitet overnatting.

Rommene er standard med rene deling toaletter, inkludert varme dusjer

Vi har tjent budsjettreisende med høy kvalitet i mange år. Vår misjon er å tilfredsstille dine behov og sikrer at du får kvalitet komfortabel overnatting, frokost lunsj middag og drikke til en fornuftig og uslåelig pris.

Vi opprettholder rene felles convinient fasiliteter med støtte fra våre høyt motiverte medarbeidere som går ut av sin vei for å sikre at besøkende føler seg hjemme.

Vi ligger i sentrum av byen, og bare om lag tjue meter fra våre større søsterselskap, Kindoroko Hotel. Herfra besøkende får tilgang til vår omfattende tur kontor hvor de kan få råd om hvilken som helst destinasjon og gjøre bestillinger. Det er også et forretningssenter for byråtjenester som oss e-post og internett, skrive, fakse og utskrift. Taxi og andre transportmidler er også lett tilgjengelig og praktisk fra hotellet. Vennlige personalet er alltid parat til å hjelpe deg med spørsmål trenger eller du kan ha.

Så hvis du er ute etter den beste billig overnatting mens du er på vei til å klatre Mount Kilimanjaro eller bare går forbi Moshi - sørg for at du sjekker inn på Kilimanjaro Backpackers Hotel. God mat, gode mennesker og en god tid, garantert. Alt til en kurs som passer lommen beste.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Oppbevaring av bagasje
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Kilimanjaro Backpackers Located at reservations@kilimanjarobackpackers.com, , Arusha.
Kilimanjaro Backpackers
Tanzania
Arusha reservations@kilimanjarobackpackers.com
0% 2
0.0000000 0.0000000
Kilimanjaro Backpackers
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 4 seng Blandet Sovesal