Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Koh Tao Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 7.6
 • Sikkerhet 7.6
 • Sted 9.2
 • Personale 7.7
 • Atmosphere 6.8
 • Renslighet 6.8
 • Fasiliteter 6.4

Sted

Sairee Beach, Sairee

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Vi er lokalisert i hjertet av travleste delen av øya, sentrale Sairee så kan du gå til stort sett alt du trenger. Vi er ikke rett på stranden foran, ca 2 minutters gange unna.

Dette er faktisk en god ting, men som de fleste av natteliv i Sairee er basert langs stranden, så blir satt tilbake fra stranden er bra, da dette betyr at støy ikke er et problem hvis du vil ha en tidlig kveld nå og igjen.

Når du ankommer på Koh Tao anbefaler vi at du tar en taxi fra brygga til Sairee, bør dette bare koste deg 50-100 Baht per person. Som vi er ny noen taxi sjåfører ikke vet hvor vi er og slik at du kan fortelle dem om å ta deg til DJL Diving eller Silver Sands og de vil trolig kjøre deg rett forbi eller til døra som vi er i samme gate som begge disse. Vi er den store hvite bygningen like før DJL bar / restaurant og svømmebasseng.

Hvordan komme til Koh Tao

De fleste mennesker inn i Thailand ved å fly inn i Bangkok. Fra Bangkok er det tre hovedalternativer for å komme ned til Koh Tao øya.


Den raskeste, men dyreste rute: Fly til Samui.


Du kan pickup fly fra Bangkok direkte ned til Koh Samui fra rundt 4000 baht, avhengig av årstid og tid på flyturen. Fra Samui ta en av de høye hurtigbåt over til Koh Tao island (Lomprayah katamaran eller Seatran) - disse koster ca 550 baht per person og tar ca en og en halv time.
Hvis du shoppe rundt du kan selv være i stand til å få et fly direkte fra ditt hjemland til Samui, kutte ut Bangkok bit. Du kan bestille flybilletter på internett direkte med Bangkok Air.


NB. Hvis du ønsker å komme til Koh Tao på samme dag som du kommer i Samui sikre at du har et fly som ankommer med middag som siste ferje over til Koh Tao går Samui klokken 13:30.

Kompromisset: Tog til Chumphon


Thailand har en stor rail service. Fra flyplassen du trenger for å få en meter taxi til hoved Hualamphong jernbanestasjonen i byen (koster ca 200 baht). Derfra kan du ta en komfortabel overnatting trene ned til Chumphon. Du kan få en seng i en luftkondisjonerte vogn for mindre enn 1000 baht, våkne opp frisk ved destinasjonen din i morgen! Fra Chumphon du tar en høy hastighet ferge til Koh Tao island samme morgen. Dette vil ta omtrent en og en halv time og koster ca 550 baht. Du kan også bestille en kombinert tog og båt billett.
Dette er min foretrukne måten å reise, men du må ofte bestille et par dager fremover spesielt rundt helger og helligdager.

Budsjettet rute: Buss fra Bangkok


Selv dette er ikke så ille. Fra flyplassen få en meter taxi til Khao San Road (ca 200 baht). På Khao San Road kan du bestille en kombinert buss og båt billett direkte til Koh Tao. Dette vil være en overnatting buss til Chumphon, deretter båt resten av veien og skal koste mindre enn 1000 baht alt i.
Se opp - det er noen 'hai' rundt Khao San-området, ut for skipet turist. Mitt råd vil være å gå inn i en av de offisielle jakt reisebyråene og bestille din billett med dem. Gå for Lomprayah eller Seatran tjenester, bør du være i stand til å bestille en av disse i de fleste meglerne. Disse er raske og komfortable tjenester og vanligvis viser DVDer på vei ned. Du ønsker ikke å ende opp med å bli crammed på en minibuss eller 'lokal' service.


Hvis du kommer fra sør eller øyene på vestkysten

Du kan ta en ferge fra Surat Thani, eller like utenfor på Don Sak brygge. Du kan ta enten en ferge med Songserm Express selskapet, som går kl 10:00 eller ta den nye Lomprayah tjeneste som har startet opperating fra Surat Thani til Koh Tao, sjekk deres hjemmeside for tidsplanen her, http: //www.lomprayah .com / surat / surat.html. Det er også natt båter som kjører gi været er ikke så ille som går kl 23.00. Det billigste alternativet er natt båt, etterfulgt av den noe misvisende kalt Songserm Express som tar ca 6 1/2 timer. Lomprayah katamaran-tjenesten er den raskeste, men også det dyreste alternativet, men er vår anbefaling for denne turen. Hvis du planlegger å reise gjennom øyene og deretter videre opp til Bangkok og deretter spør om Lomprayah sin Buffet Ticket er verdt som du vil spare penger og være i stand til å stoppe på Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao og Hua Hin på vei til Bangkok.

Booker på forhånd online lenker

Hvis du ønsker å bestille dine reiseplaner før du ankommer i Bangkok, noe som er tilrådelig, spesielt i høysesongen og rundt fullmåne partier på Koh Phangan. Hvis du kommer med buss og båt du kan bestille online enten http://www.lomprayah.com, http://www.seatrandiscovery.com/home.php, http://www.songserm-expressboat.com/, hvis flyr ned til Samui kan du bestille dette på nettet på http://www.bangkokair.com, for å bestille togbilletter på forhånd kan du bruke http://www.seat61.com/Thailand.htm.

NB. Som generelt reiseråd sørge for å holde verdisaker på deg i håndbagasjen som det har vært mange rapporter om folk som har ting stjålet spesielt på natten bussene som brukes av Songserm selskapet.
 • Verdi for pengene 7.6
 • Sikkerhet 7.6
 • Sted 9.2
 • Personale 7.7
 • Atmosphere 6.8
 • Renslighet 6.8
 • Fasiliteter 6.4
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×