X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Kvibergs Hostel and Cabins

Lilla Regementsvagen 35, Göteborg, Sverige

kart og veibeskrivelser


ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Oversatt av Google Kvibergs Vandrarhem & Stugby AB
Lilla Regementsvägen 35
SE-415 27 Goteborg

Vennligst merk:
Resepsjonen er åpen for innsjekking mandag-lørdag 2-6 pm på søndag 2-4 pm. Hvis du arrrive senere må du ringe tidligere på dagen for ankomst. Ellers vil du ikke være i stand til å sjekke inn

Med offentlig transport
Fra sentralstasjonen ta trikk nr.. 7 eller 11 mot Bergsjn til holdeplassen "Kviberg '(etter 9 minutter). Krysse gaten på samme side som du forlot trikken. Gå gjennom den grønne porten og du ser våre røde hytter. Du sjekker inn på den røde mursteinsbygningen på den andre siden av hyttene.

Med bil
Fra E6 Oslo / Malm
Følg skiltene E20 Stockholm, ut av sentrum av Göteborg. Når din på E20, etter noen minutter ta av ved avkjørsel 76. Følg skiltene Svens og også vandrer tegn (en hytte med et tre). Kjør rett frem gjennom første rundkjøring og når du kommer til trafikkskiltet du ta til venstre. Du skal nå kjøre over en liten bro og rett thorugh de neste tre rundkjøringer (den andre man har en kanon i midten). Du skal nå se en pizzeria på din venstre side, Restaurant Regementet. Ta til høyre i krysset og du har nå Hostel rett frem ca 150 meter. Velkommen til å sjekke inn, i den røde mursteinsbygningen med en terrasse.

Fra E20 Stockholm
Ta av ved avkjørsel 76. Følg skilter Sävenäs og også vandrer tegn (en hytte med et tre). Kjør rett frem gjennom første rundkjøring og når du kommer til trafikkskiltet du ta til venstre. Du skal nå kjøre over en liten bro og rett thorugh de neste tre rundkjøringer (den andre man har en kanon i midten). Du skal nå se en pizzeria på din venstre side, Restaurant Regementet. Ta til høyre i krysset og du har nå Hostel rett frem ca 150 meter. Velkommen til å sjekke inn, i den røde mursteinsbygningen med en terrasse.