X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

La Casa Di Marzapane

Via Porta Carini 70, Palermo, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Marsipan huset er en romslig, lysende og godt ferdig flat. Det er tre fine rom; en av dem er en suite med eget bad, de andre er to standard rom med eksterne bad.
Alle rommene er utstyrt med air-condition, oppvarming, wi-fi, TV og doble vinduer.
Det er også en stor stue med TV og en stor og flott terrasse hvor du kan spise frokost, slappe av, sole seg og samtidig kan du beundre den gamle bymuren.
Vår rikholdige frokost gleder hver smak fordi du vil bli bortskjemt for valg blant mange gode råvarer, hovedsakelig organiske, som vi elsker å tilby våre gjester. Så vil du finne svart og grønn te, espresso, amerikansk og pulverkaffe, flere fruktjuicer, og også vanlig og frukt yoghurt. I mellomtiden vil du smake veldig gode hjemmebakte kaker og brød, skiver av sprø toast-lignende brød, kjeks med smør, honning og syltetøy, frisk frukt, cornflakes og müsli. Vår store terrassen er ideell for å nyte frokosten. Vi prøver å oppfylle alle dine behov og Heten (f.eks diabetikere, cøliaki ECC), så vennligst gi oss beskjed på forhånd.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Barnesenger er tilgjengelig
  • DVD-er
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Internettilgang
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
La Casa Di Marzapane Located at Via Porta Carini 70, , Palermo.
La Casa Di Marzapane
Italy
Palermo 90134 Via Porta Carini 70
0% 5
38.1190948 13.3536458
La Casa Di Marzapane
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Felles Bad