X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

La Casa de David

Plaza Jesus Nazareno, 14 - 2 C -Segunda Planta, Cadiz, Spania

84%Rangering

 • 79%Verdi for pengene
 • 84%Sikkerhet
 • 92%Sted
 • 86%Personale
 • 85%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 81%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bare en to-minutters spasertur fra La Caleta Beach, og den beste solnedgangen i Cadiz, men likevel i sentrum av gamle Cadiz og nær alle steder av interesser og barområdet.

Det er et lite og beskjedent hus på bare tre rom, koselig og vennlig. Akkurat som å være i en liten familie. Denne sesongen har vi også en veldig sjarmerende og større anlegg, bare et par kvartaler unna og et par minutter til Caleta Beach også, så du kan også avsettes der.
I det lille huset, hvor vi normalt har også Erasmus-studenter, har vi ekteskaps soverom og to 4 sengs sovesaler.
Dette huset er en liten flat og selv om det er veldig koselig, vi skjønner ikke har mange fasiliteter å henge ute og kjøkkenet er svært liten. Av den grunn er det ikke tillatt å røyke hvor som helst i det lille huset.
I vår nye-men vey historiske gamle husholdninger har vi to doble private soverom-både mye lys og luft og med balkonger til gaten, og to romslige 6 sengs sovesaler, ett med balkong til gaten og den andre med et interiør vinduet.
Dette huset er veldig stort og du har en fin balkong med et rundt bord hvor du kan slappe av og også et stort kjøkken og stue hvor du kan møte andre reisende og Erasmus-studenter. Vi har en gratis klesvask belastning for Erasmus-studenter når de bor mer enn 4 dager, og også gode rabatter for dem, kan du lese om våre kampanjer for Erasmus-studenter under. Også om den hjelpen vi gir dem til å finne en flat ..

Bygningen er en typisk andalusisk en, og har nylig blitt renovert.
I begge husene har du vår forpliktelse til å hjelpe deg i alt vi kan for å sørge for at du virkelig nyte ditt opphold i denne vakre byen.

Det er High Speed ​​Internet Wi-Fi på rommene og i hele huset.

Hvis du ønsker å slappe av og oppleve livet i en vanlig, typisk andalusisk nabolaget, uten å være omgitt av turister, og i nærheten av de folkloristiske stranden av alt Andalusia, er dette stedet å komme. Det er gjerne unge og virkelig kule reisende, unge fagfolk og ryggsekkturister.

Rommene: De har generelt vinduer ut mot en terrasse eller balkong, og er pent innredet og dekorerte.
The 'ekteskaps soverom' har en stor, virkelig komfortabel dobbeltseng, perfekt for et par eller venner / søsken. Dette rommet har også fordelen av å ha en ekstra enkeltseng som du kan bruke hvis du foretrekker å sove i separate senger, en garderobe og bord med to stoler.
4-sengs dorm er veldig hyggelig og komfortabel og har store speil, en garderobe, et lite skrivebord og digital TV og musikk.
Det er en annen 4-sengs dorm som også fordelen av å ha en balkong.
Vi har også to 6 Bed Dorms. Begge er svært romslig og komfortabel.

Vi kan foreslå deg mange aktiviteter, som kajakkturer, sykkelturer, Salsa og spanskundervisning på rabatt priser, pub krabber, Flamenco netter og mye mer
Våre ansatte er svært omgjengelig og vennlig reisende higly høflig og med universitary utdanning som elsker å møte og hjelpe nye mennesker, og de er glade for å hjelpe deg å gjøre ditt opphold med oss ​​en virkelig spesiell en. Også du kan be oss om å jobbe for oss også.

Vi er sikker på at du kommer til å ha en flott sommer og strand tid med oss.

Spesialtilbud for New Erasmus-studenter

10% rabatt for nye ERASMUS! ved ankomst når nevne dette tilbudet hvis de bor mer enn 3 dager ..
15% rabatt for Erasmus eller ikke Erasmus bor i minst seks dager da nevne dette tilbudet ved ankomst. Vi kan hjelpe de nye Erasmus-studenter finne overnatting. Vi vet mye om dette området, leiligheter og priser. Også vi kan hjelpe dem til å kommunisere på telefonen når vi leter etter leiligheter, og de vil være i stand til å bruke telefonen til å ringe gratis til fasttelefoner hvor som helst i Spania.
Normalt har vi folk fra våre ansatte som har vært Erasmus i Cadiz, slik at vi kan gi deg forslag til de beste ting å gjøre, se og gjøre din ERASMUS gang en stor livserfaring.
Huset ligger svært nær Universitetet i Cadiz og ESN kontor

Du kan bruke telefonen til å kommunisere for å fikse telefoner i Spania når du trenger. Gratis.

Vær så snill, bekreft din ankomsttid før du kommer til å være sikker på at noen ville være i huset.

Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

KUN kontant ved ankomst!
Kreditt-eller debetkort bare for booking.

Det er en 10 euro depositum for nøklene.

Vi godtar kun booking av mer enn 3 personer i våre 6 seng Doms.!

Det er ikke tillatt å røyke i huset! Vi har en balkong hvor du kan røyke bare hvis du bor i vårt nye hus, der vi har de private tween rom og 6-sengs sovesaler.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelutleie
 • Frokost inkludert
 • Takvifte
 • DVD-er
 • Gratis Bykart
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær er ikke inkludert


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke portforbud
 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
La Casa de David Located at Plaza Jesus Nazareno, 14 - 2 C -Segunda Planta, , Cadiz.
La Casa de David
Spain
Cadiz Cadiz 11002 Plaza Jesus Nazareno, 14 - 2 C -Segunda Planta
84% 118
36.5313385 -6.3025650
La Casa de David
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Deluxe 6 seng Blandet Sovesal     Standard 6 seng Blandet Sovesal     Standard Twin Privat Felles Bad