X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

La Serrana

Via Palestina, La Serrana, Salento, Colombia

91%Rangering

 • 91%Verdi for pengene
 • 88%Sikkerhet
 • 93%Sted
 • 89%Personale
 • 93%Atmosphere
 • 92%Renslighet
 • 92%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
La Serrana er en Eco Farm and Hostel ligger i hjertet av Colombias kaffe-regionen. Bare 1,5 km, en 20 minutters spasertur utenom Salentos sentrum, er La Serrana det perfekte stedet å nyte alt som dette vakre området har å tilby.

La Serrana betyr synspunkt og en av de beste tingene vi kan tilby er synspunktene til mange daler og tåkete topper. Ligger på en høy grønt beite, har herberget en 360 graders utsikt over Los Nevados fjellkjeden. Du kan se hele veien til Armenia fra vandrerhjemmet, og på en klar dag, toppen av 5300 meter høye Nevado del Tolima.
En av Colombias unike aspektene er det mangfoldige klima, fra havnivået Caribbean varme, til de myke, behagelige tåke av stupbratte fjell som tjener Colombias stor høyde, førsteklasses kvalitet kaffeplantasjer. La Serrana tilbyr en velkommen pause fra den intense varmen fra Colombias lavereliggende områder, en reisende havn faktisk.
Når du skriver inn vår eiendom gjennom den romslige hagen, er du velkommen i en felles plass fylt med antikviteter, store tre og skinn møbler, skaper en mulighet for deg til å nyte all den komforten av en tradisjonell colombiansk våningshus, stylet med New York antikke chic .
Vi har et godt lager, stort åpent kjøkken for gjester og masse sitteplasser for familiemiddager til kompliment den rolige atmosfæren. De levende områdene har god plass og masse plysj komfortable sofaer å lene seg tilbake, slappe av og slappe av etter travle reiser. Store tre og glassmalerier maling bildet perfekt utsikt fra alle steder av huset og kjøkken.
Sovesalene har store, solide kvalitet, tre køyesenger. De menige er romslige og flott for grupper opp til seks.
Det er mange filmer å se i vår vanskelige å forlate stuen. Forbered deg på å bosette seg i for lengre tid enn du har planlagt.
Hvis det ikke er nok, vårt hjem tilberedes, og tilbyr stil gourmetrestaurant en rekke søramerikanske viner, internasjonal mat og en annen meny hver kveld i uken, utarbeidet av vår lokale bo-i familien.
La Serrana er en mer enn en bedrift, er det en integrert økologisk modell som sysselsetter lokale familier og er investert i fellesskapets velvære, ser mot bærekraftig virksomhet og reise praksis.
Vår favoritt sitater fra gjester er:
'Den beste hostel i Colombia!
'Det beste stedet jeg har oppholdt seg i Sør-Amerika!
og sist
«Jeg har vært til Colombia, Ecuador, Peru, og Bolivia ... og til denne dag, jeg virkelig tror at La Serrana var den beste hostel har bodd på i hele denne tiden. Jeg har snakket med og møtte opp med andre mennesker som også var der på ett punkt, og de er enige. Det er en ubeskrivelig magisk om det ... om hvor lett det er å få venner, og hvor helt fint det er. Det kan ikke være noe annet sted i verden liker det. Så, god jobb. Håper alt er Chimba. En dag, Ill være tilbake. '
Anlegg
Gratis frokost daglig
Gratis Wifi
Romslig, velutstyrt felleskjøkken for gjestenes bruk
Vi selger vår egen fersk melk, juice, desserter samt øl, vin, brennevin, vann og brus
Varmt vann og såpe på alle bad
Gratis håndkle
Stort utvalg av gode magasiner
Stort utvalg av engelske og spanske filmer
God plass for privatliv og refleksjon i vår store hacienda
Vi hjelper organisere ridning, paragliding, jeeper til Valle de Cocora og turer til fjells
Vaskeri
Spansk klasser
Vennlige smil
Bare finne en jeep på plaza-foran politistasjonen og ha dem ta deg til La Serrana. De fleste gjestene som regel gå inn og ut av byen som er ca 20 minutter med ut poser, eller jeeper er alltid tilgjengelig for 6.000.

Eiendommen har 12 rom i tre forskjellige bygninger.
Viktigste hostel-Dette er der den viktigste kjøkken, stue og wifi er. Det er den mest sosiale og levd i verdensrommet. Det er det beste stedet å bo for å møte folk, men vi anbefaler våre ovenpå hus på La Serrana eller Las Camelias for dem som leter etter privatliv.
Rom 1 er en 8-sengs sovesal med 2 bad 22.000 COP
Rom 2 er en 5 sengs sovesal med eget bad 23.000 COP
Rommet 3 er en 4-sengs sovesal med eget bad 24.000 COP

Rom 4 er for lagring

Rom 5 er en konge suite med kapasitet på 5 og eget bad
60.000 COP 1 gjest
70.000 COP 2 gjester
80.000 COP 3 gjester
80.000 COP 4 gjester
100.000 COP 5 gjester
Rommet 6 er en dronning suite med kapasitet på 4 og eget bad
60.000 COP 1 gjest
70.000 COP 2 gjester
800,000 COP 3 gjester
80.000 COP 4 gjester
ARRIBA-Dette er en del av den samme gården bare en annen bygning. Vi har nylig begynt å bruke det for gjester som det pleide å være hjemmet til bøndene på La Serrana. Rommene er svært enkle, men har litt mer privatliv.
Room 7 - Queen seng med delt bad
45.000 COP 1 gjest
55.000 COP 2 gjester
Rom 8 - En eller to enkeltsenger med felles bad
45.000 COP 1 gjest
55.000 COP 2 gjester
Room 9 - dobbeltseng med eget bad
50.000 COP 1 gjest
60.000 COP 2 gjester
LAS CAMELIAS er nabo og søster eiendom La Serrana. Det er et par hundre meter fra viktigste vandrerhjemmet. Det er to Las Camelias i Salento-vår er bare naboen til La Serrana, ikke i byen. Etter vår mening er dette det beste stedet å bo for familier eller par på jakt etter mer privatliv. Alle tjenester på La Serrana er inkludert.
Rom 1 har dobbeltseng og enkeltseng med eget bad
60.000 COP 1 gjest
70.000 COP 2 gjester
80.000 COP 3 gjester
Rom 2 har en dobbeltseng og enkeltseng med eget bad utenfor rommet
50.000 COP 1 gjest
60.000 COP 2 gjester
70.000 COP 3 gjester
Rom 3 har en dobbeltseng og peis med eget bad
60.000 COP 1 gjest
70.000 COP 2 gjester
80.000 COP 3 gjester

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-Timers Sikkerhet
 • BBQ
 • Sykkelutleie
 • Sykkelparkering
 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • Cafe
 • Fellesrom
 • DVD-er
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Spillrom
 • Haardrogers te Huur
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs terrasse
 • Leselys
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
La Serrana Located at Via Palestina, La Serrana, Salento.
La Serrana
Colombia
Salento Quindio Via Palestina, La Serrana
91% 221
4.6653986 -75.5131530
La Serrana
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 10 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende 8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad