X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

La Voliera

Via Giuseppe Belluzzo 27, Roma, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
La Voliera er riktig kompromiss for som ønsker å spare hva du vil bruke på det historiske sentrum, men ønsker dette lett å få bo i et kvartal nær og optimalt tilkoblet.
Våre rom er lyse og stille, med eget bad, trådløst internett, tv og aircondition. Alle rommene, unntatt en har tilgang til den fantastiske balkongen i fotogalleriet. Ved forespørsel tilbyr vi også garasjen tjenesten.
Vi privilegium det "maksimal uavhengighet" gjestfrihet: våre gjester skal få nøklene til leilighetene sine, slik at du ikke vil ha noen tid-table restriksjoner eller blir tvunget pass gjennom en resepsjonen hver gang du kommer inn eller ut; vår frokost er ikke inkludert i prisen, men er på forespørsel kontakte oss før ankomst; det er selvbetjening: i øyeblikket av ankomst vil du ha alt du trenger for ditt opphold her (kjeks, corn-flakes, smør, syltetøy, frukt, juice, melk, te, kaffe) og, igjen, ingen tid-tabellen restriksjoner. Tillegget for frokost er 4,00 for person per dag.

Historie:
Måten Portuense kan være mor til veiene i Roma, og det ble bygget på slutten av det første århundret etter DC, for å koble byen til havnen i Fiumicino.
Det er i XV Town hall kalt Arvalia-Portuense til minne om den gamle prestestanden i den Frates Arvales innstiftet av Romolo, grunnleggeren av Roma.

Viktig informasjon:

Det er viktig at du kommuniserer til oss den tiden av din innsjekking minst to dager etter ankomst; ellers vil du ikke kunne møte noen åpne døren fordi vi er ikke alltid hjemme.
Hvis du trenger er stedet for deg bilen du må fikse to dager før ankomst fordi stedet er bare to.
Innsjekkingen er mellom 13-21. Vi ber om et tillegg på 20,00 euro for ankomst i ekstraomgangene før 01:00.
Vi aksepterer ikke ankomster etter 01:00.

Sjekk ut før 10.00.

Viktig: Avbestillingsregler 72h før ankomst!

Bare kontant betaling ved ankomst.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Kabel TV
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
La Voliera Located at Via Giuseppe Belluzzo 27, , Rome.
La Voliera
Italy
Rome Lazio Via Giuseppe Belluzzo 27
0% 7
41.8640850 12.4617540
La Voliera
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc