X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Lanta Klong Nin Beach Resort

324 Moo 6, Koh Lanta Yai, Koh Lanta, Krabi, Koh Lanta, Thailand

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Lanta Klong Nin Beach Resort
Den lille paradis der Peaceful venter For You Ligger på naturen i begynnelsen av Klong Nin Beach, den mest populære stranden på sørlige delen av Koh Lanta, kan Easy emosjonelle, ren natur bil funnet innenfor vårt sted Denne stranden er ikke suite til en som kanskje trenger ting veldig praktisk og veldig sivilisasjon, men for naturen elsker sin flotte.

Hvis du er ute etter en rolig og fredelig rundt, er Lanta Klong Nin Beach Resort det rette stedet for deg. Vi tilbyr bare 21 rom, alle er utstyrt med moderne fasiliteter, og ligger i gangavstand til stranden.

Aktiviteter:

Utenfor kysten av Krabi, er øya Lanta populært blant dykkere. Annet enn nødvendig dykke og snorkling turer, kan du gå kajakk i mangrove skogen, gå fotturer i jungelen, eller utforske øya på en leid sykkel.

Restauranter og servering

Vår restaurant den tropiske hagen design blandet med sjeldne følelsen av øya innredning er hjertet av vår feriestedets attraksjon. Dette minneverdig situasjon du vil bli funnet på fantastisk solnedgang tid, Nyt med din favoritt drikke samt vår Restaurant suveren oppskrift som kommer med ulike hovedretter, sjømat, thailandske tradisjoner, europeiske og internasjonale stil.

Overnatting

Alle rom har aircondition, balkong og komme med utsikt over hagen. Gjestene kan også nyte gratis transport til feriestedet fra hovedøya brygga som per planen. Lanta Klong Nin Resort tilbyr gjestene ikke bare en vakker beliggenhet, men også store rom, og en rekke aktiviteter for å nyte.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Til dårlig at de ansatte ikke var så entusiastiske. Stedet er kjempebra, for den prisen du ikke finne noe bedre. Men fortsatt hvis folk i resepsjonen kunne prøve å være litt mer høflig det ville ba en 10/10. Vi sørget for å få en god pris for snorkling og matlaging, så vi gjorde ikke bestille det på hotellet. Etter de awesome dagene vi kom tilbake til feriestedet og deretter personalet var veldig arrogant, at vi ble nødt til å bestille turer med dem. Minst det var inntrykket!
  Les mer
   Anonym, Belgia, Par, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Gratis parkering
 • Huishouding
 • Minibar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Lanta Klong Nin Beach Resort Located at 324 Moo 6, Koh Lanta Yai, Koh Lanta, Krabi, Koh Lanta.
Lanta Klong Nin Beach Resort
Thailand
Koh Lanta 324 Moo 6, Koh Lanta Yai, Koh Lanta, Krabi
0% 4
7.5439755 99.0470480
Lanta Klong Nin Beach Resort
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc