X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Las Vegas Guesthouse

Flat C4, Floor 15,Block C, Chung King Mansion, 36-, Tsim Sha Tsum, Hong Kong, Hong Kong

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vi er Tilhører 'Hostel HK - (LVG) Las Vegas Gruppe Lavpris' '' som er veldig kjent merkevare i Hong Kong.

Nedenfor er noen grunner for hvorfor velge oss:

1. *** Prime Location *** praktisk å få tilgang til og kan gå hvor som helst enkelt!

Las Vegas Hostel er kjent i Hong Kong og den ligger i sentrum av Nathan Road Golden Mile shopping paradis. Beliggende i Chung King Mansion, er dette vandrerhjemmet bare noen skritt unna den spektakulære Victoria Harbour og shopping sentrum av byen. Å være lett tilgjengelig fra mange turistattraksjoner, er Las Vegas Hostel bare 10 minutters gange fra Star Ferry og China Ferry Terminal.

2. *** Rene rom *** kunder vil nyte komfortabel bor med store senger!

Las Vegas Hostel har nyoppusset i 2011 og består av 15 gjesterom, alle som inkluderer fasiliteter for forretningsreisende og turister. Dette vandrerhjemmet tilbyr gjestene en moderne balanse mellom verdi og bekvemmelighet. Rommene er rene og mye billigere sammenlignet med andre vandrerhjem og hotell i Hong Kong, med samme standard. Fordi vår hostel har nettopp ny startet og ønsker å tiltrekke seg nye gjester, er vi nå fremme den laveste romprisen at du ikke finner noe annet sted i Hong Kong. Rommene har air-condition, internett, telefon, vaskerom, TV, kjøleskap, skrivebord og håndkle.

Alle Romtyper:

Single - Økonomi, Standard, Luxury (alle inkludert eget bad)
Twin - Økonomi, Standard, Luxury (alle inkludert eget bad)
Double - Økonomi, Standard, Luxury (alle inkludert eget bad)
Triple - Økonomi, Standard, Luxury (alle inkludert eget bad)
4 senger / Personer - Økonomi, Standard, Luxury (alle inkludert eget bad)
5 senger / Personer - Økonomi, Standard, Luxury (alle inkludert eget bad)
Familie 6 Personer Suite (alle inkludert eget bad og sofa) Basic 14P felles bad og dette rommet er ikke stor, og for stramt budsjett reisende som er ute etter private rom, men ikke dorm.Cheapest i Hong Kong og soverom bare maks for 14 personer.

--- Så mange Hong Kong Hotel Dobbeltrom har bare 5 Feet Queen Bed. Vårt dobbeltrom er mye bedre enn dem fordi vår dobbeltrom er utformet med 4,5 - 7 fot King Bed med 3-stjerners hotell standard og billigste Vandrerhjem egnet for differnet gjester kravet. Bare luksus typen har 7 fot king bed.And i dette systemet, Standard 4 eller 5 Beds Family Room betyr rommet kan være to eller tre store dobbeltseng som kan sove fra 4-6 Persons.And Deluxe 4eller 5 senger betyr det samme sengene vi vil provided.Please mail oss Luckyhousejoeyahoo.com.hk hvis du har noen questions.And det er Promotion på romprisen rabatt.

3. *** Lokale *** vi har innspill mange nyttige fasiliteter i rom og vårt hostel.

Vi har internettilgang via bredbånd i alle rom og i lobbyen på vårt hostel. Det er noen minikjøleskap i gjesterom og felles kjøleskap i lobbyen. Alle rommene er utstyrt eget bad med varmt vann, kjøler, air-condition, farge-TV med kabel-TV og ESPN. Rengjøring Håndkle og såpe er gitt i alle rom. Det er også telefoner i alle gjesterom og kunden kan bruke den til å få ubegrenset gratis lokale telefonsamtaler.

4. *** Tjenesten *** prøver vårt beste for å gjøre kundene føler seg komfortabel er vårt mål.

Vi tilbyr klesvask, morgen oppvåkning, Strykejern, mat bestillingstjeneste, Kina Visa service, brus, kaffe, melk og te salg service. Flaskevann er gratis i vårt hostel. Hvis kundene ønsker, kan vi plukke kunder til Air-port busstasjon eller førings kunder til sight-seeing steder. Air-billett og togbillett Selling er også inkludert.

5. *** Security *** veldig trygt og 24 timers sikkerhetsvakt er på vakt!

Forskjellig fra andre vandrerhjem, har vi vår egen sikkerhetsvakt for å se etter vårt hostel. De er veldig vennlige, hjelpsomme og ærlig. Videre alle rommene har lås og kunder har egne nøkler. Ingen kan skrive sitt rom uten forespørsel (inkludert våre ansatte).

6. *** Staff *** svært vennlig, hardtarbeidende, ærlig, tålmodig og nyttig!

Våre medarbeidere er godt trent, og de kan snakke flytende engelsk, fransk, japansk og mandarin. Resepsjonen er 24 timer, og resepsjonen er åpen 24 timer og ønsker alle kundenes henvendelser og gi kundene turinformasjon hele tiden.

7. *** Global Restaurant *** nyte deilig mat her!

Global Restauranter (over 100 land mat) omgir oss. Gjestene kan velge hvilken de liker. Det finnes også en bar og kafé rett ved siden av vårt hostel.

8. *** Generelt ***

Gjester som reiser på offisielle saker kan benytte seg av det fullt utstyrte forretningssenter, som inkluderer et styre område som kan huse møter for opptil 6 personer. Vår 24 timers resepsjonen gir all turen informasjon til våre kunder.

9. *** Offentlige utstyr ***

Offentlig svømmebasseng, park, spill sone, innendørs lekeplass er kun 2 minutters gange.
Togstasjon ligger ved siden av hostellet, kan turistene reise overalt enkelt.

10. *** Til alle Prestige og privilegerte Turister ------ Bli våre VIP-medlemmer ***

Las Vegas Hostel er svært kjent i Hong Kong på grunn av sin gjestfrie tjenester. Vårt hostell har mange typer rom i Hong Kong, og gir mange ulike rom for turister å velge. Rommene er nye, rent, trygt, stille og har vinduer. Rommene er romslige å tillate fri og behagelig bevegelse. Våre profesjonelle medarbeidere holder det rent og støvfritt for å sikre et sunt miljø under oppholdet. Alle rommene har rask bredbåndstilgang. Rommene er kategorisert i tre klasser: økonomi, standard og luksus. Kunder som bestilte rom fra dette nettstedet er gitt prime privilegium opptil 70% rabatt på romprisen på bo gang.

Når kundene kommer til vårt sted å bo, vil vi gi dem vår VIP-kort. Kunder kan bruke den til å få 10% rabatt på romprisen på neste ankomst.

Vår vennlige sikkerhet ansatte er 24 timer i døgnet, så det er trygt å bo i vårt hostel. Og mottak er fra 9am - 1 AM. Resepsjonist er der for å svare på alle spørsmålene dine. De kan snakke flytende japansk, fransk, engelsk og kinesisk.

11. *** Transport Centre *** * Praktisk å gå noe sted! *

Mass Transit Railway (MTR Subway) går ut og tog (KCR Subway) er akkurat på bygningens inngang. Det åpner de fleste stedene i Hong Kong. A21 Flybussen stopper innen 1 minutt gange til bygningen inngangen. Videre kan turister ta ferge for å krysse Victoria Harbour og nyte den vakre havutsikten. Det meste av transport er lett tilgjengelig i Tsim Sha Tsui for eksempel tog, metro, buss, flybuss, taxi, ferge, etc.

*** Hostel ligger nært ***

Victoria Harbour - 2 minutters gange
Cultural Centre - 3 minutters gange
Avenue of Stars - 3 minutters gange
History Museum - 2 minutters gange
Science Museum - 5 minutters gange
Space Museum - 5 minutters gange
Kowloon Park - 2 minutters gange
Sogo - 3 minutters gange
Harbor City - 3 minutters gange
Hongkong konferanse- og utstillingssenter - 5 minutter med T-banen
Temple Street - 5 minutter med T-banen
Victoria Peak - 5 minutter med T-banen
Lan Kwai Fong - 10 minutter med T-banen
Ocean Park - 30 minutter med buss
Disneyland - 40 minutter med T-banen
Po Lin Monastery - 30 minutter med buss
Restaurant - nær vårt hostel
Feature fastfood butikk - nær vårt hostel

Offentlig transport:

Flybussen stopper - 30M, 30 sekunder gange
Jernbanestasjon - 100M, 1 minutt gange
MTR subway - 20M, 10 sekunder gange
Star Ferry - 500M, 5 minutters gange
Buss, taxi stopp - i nærheten av vandrer

12. *** Hjertelig velkommen til vårt hostel! ***

Å få venner over hele verden er den mest fantastiske ting mens du reiser. Vi gir den mest praktiske, fint og billig sted med mulighet til å møte venner. Hvis du ønsker å spare penger i løpet av turen og nyte fordelene vi tilbyr, er du velkommen til å bo i vårt sted.

. 13 *** Merknad til vår prestisje gjester: ***

Kom til den eneste mottak, Chung King Mansion, Block C, Floor 15, Flat C4 (ta heis nr 6, trykker 15 i heisen) for innsjekking (Las Vegas Hostel resepsjonen), takk!

"Nyt Hotel rom med en Hostel Rate. '

«Det er vårt mål" Det er vår ære å tjene hver turist!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Kabel TV
 • Takvifte
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Heis
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Huishouding
 • Internettilgang
 • Oppbevaring av bagasje
 • Restaurant
 • Safe
 • tilkomst for rullestolbrukere


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke portforbud


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Las Vegas Guesthouse Located at Flat C4, Floor 15,Block C, Chung King Mansion, 36-, Tsim Sha Tsum, Hong Kong.
Las Vegas Guesthouse
Hong Kong
Hong Kong Flat C4, Floor 15,Block C, Chung King Mansion, 36-, Tsim Sha Tsum
0% 0
22.2964696 114.1728723
Las Vegas Guesthouse
    Ledige rom     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 88 seng Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc