X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Le Sirene

Via Molinelli 10, Monterosso al mare, Cinque Terre, Italia

76%Rangering

 • 71%Verdi for pengene
 • 83%Sikkerhet
 • 91%Sted
 • 74%Personale
 • 69%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 60%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger i den sjarmerende landsbyen Monterosso al mare, perle av Cinque Terre og den eneste byen som tilbyr tilgang til stranden, er Le Sirene Guesthouse det perfekte stedet å oppdage det krystallklare vannet og frodig landskap med den italienske rivieraen.
Alle våre nylig renoverte rommene er innen 50 meter fra Monterosso er fristende strender. Våre rene og rimelige rommene ligger i 2 separate bygninger, og hver bygning har fått sitt eget navn. Den første kalles «Raggi di Sole", som på italiensk betyr 'solstrålene', og den andre er "Le Sirene ', som betyr' havfruer '.
Rommene er perfekt beliggenhet bare så vidt bak viktigste strandpromenade, som gir våre gjester en bit av flukt fra kjas og mas, med stranden fortsatt være bare noen få skritt unna. Våre rom er også bare 5 minutter til fots fra jernbanestasjonen.
Alle de beste restaurantene, kafeer og puber som Monterosso har å tilby er bare en kort spasertur fra rommene, som gjør Le Sirene Gjestehus praktisk for alle typer reisende.

Hvis du planlegger å sjekke inn etter 18:00, må du sende e-post eller kontakte oss og gi oss en nøyaktig ankomsttid.

Resepsjonen er ikke åpen hele dagen, men ansatte vil være på kontoret i henhold til ankomsttider.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Gjennomsnittlig hostel i beste fall, glad det var billig. Ansatte innrømmet at de hadde dårlige retninger på hostel men eierskap vil ikke endre det. FYI første gate "Luigi" kjører på høyre side av jernbanestasjonen hvis u er direkte vendt kirken over gaten. Virker enkelt, men kan være vanskelig å finne ut av store jernbanestasjonen. Bare svært gjennomsnittet. Personalet virket ikke altfor vennlig eller kundeservice orientert. Ville ikke komme tilbake.
  Les mer
   Anonym, USA, Mann, 18-24
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Le Sirene Located at Via Molinelli 10, Monterosso al mare, Cinque Terre.
Le Sirene
Italy
Cinque Terre 19016 Via Molinelli 10, Monterosso al mare
76% 380
44.1461275 9.6464949
Le Sirene
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc