X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Lemon Tree Amarante Beach Resort

Vadi, Candolim, Bardez-403515, Goa, India

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Lemon Tree Amarante Beach Resort, Candolim, Goa. Slapp av på vår eksklusive resort som gir valuta for pengene priser. Ideell for både turister og forretningsreisende på et annet sted, har Lemon Tree Amarante Beach Resort er designet for å fremkalle poesi, historie og romantikk
15. århundre Portugal. Det skaper en atmosfære som er visuelt imponerende - med middelalderens oljemalerier, gjenstander, flisarbeid, heraldikk og farget glass midt i en frodig grønt miljø og rolige vassdrag. Anlegget har elegante rom og suiter, varm og personlig service og et stort utvalg av fasiliteter. Candolim Beach er bare 250 meter fra hotellet, mens raritetsbutikker, lokale attraksjoner og underholdningsalternativer er tilgjengelig i nærheten.

Overnatting:
Alle våre 65 rom og suiter er designet for hvile og avslapning. Store vindusarealer med koselige sitteplasser, legge til den gamle sjarm av feriestedet. Våre rom har et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV med satellitt-TV, DVD-spiller, te / kaffetrakter, full størrelse skrivebord, klimaanlegg, høyhastighets WiFi nettilgang og et komplett utvalg av toalettsaker for at sitron -fersk følelse.
Hotel Tjenester:
Dette avslappende feriestedet tilbyr 65 rom og suiter, møterom, forretningssenter,, en 18 timers multi-cuisine kaffebar - Citrus Caf, den utendørs pan-asiatiske spisested - Republic of Noodles: Times Food Award Winner 2010 og 2011 - har autentisk gate mat fra Kambodsja, Singapore, Vietnam, Thailand og Kina. Ny energi med en treningsøkt på vår Life Fitness utstyrt treningsrom, gjøre noen forfriskende runder i vårt utendørs svømmebasseng, eller enda bedre, skjemme bort deg selv med en foryngende spa-behandling på Fresco.
Avstand fra internasjonale flyplass 41 km (ca 50 minutter)
Avstand fra innenlandske flyplassen 41 km (ca 50 minutter)
Avstand fra jernbanestasjonen 45 km (ca 75 minutter)

Gjesterom Funksjoner: -

klimaanlegg
High-speed WiFi nettilgang (i rom: 30 minutter gratis per dag forretningssenter. Gratis 24x7)
En full størrelse skrivebord
3 telefoner med global direkte og talepost
Strømuttak på pulten nivå
Flatskjerm-TV med satellitt-TV
DVD-spiller (utvalg av filmer tilgjengelig i resepsjonen)
Te og kaffetrakter
Minibar med 2 gratis flasker pakket drikkevann (leveres daglig)
Ortopedisk madrass med høy kvalitet puter og sengetøy
Full-lengde speil
Automatiske telefon wake up call tjeneste
Ugjennomsiktig gardiner for å gi total blackout
Velutstyrt bad med høyt trykk varmt og kaldt vann og komplett utvalg av toalettsaker
elektronisk Sikker

Merk: -
Hotel avgifter ytterligere 5% serviceavgift på totale regningen og totalt 17,15% som Tjenesten Skatt og luksus skatt å være fritt på hotellet under oppholdet
Treningssenter, Spa- og svømmebasseng: -

Sett saften tilbake i livet ditt på hotellets Life Fitness gym. Utstyrt med to elektroniske tredemøller (med hjerte-rate sensorer, innebygde treningsprogrammer og kalori tellere), en aero syklus, en elliptisk crosstrainer, en multi-pressen og frie vekter. På spa, Fresco, terapier inkludert balinesisk kroppsmassasje og Thai Fotmassasje lover å skjemme bort kroppen og oppdatere ånd. Du kan gran opp med en rekke tjenester på skjønnhet og frisørsalong. Vår forfriskende utendørsbasseng er en ideell måte å kick-starte dagen eller å slappe av etter en lang dag med møter.

Citrus Caf: Forfriskende Choices for smaksløkene: -

Den livlige kaffebar, som ligger i nærheten av bassenget, er åpent 18 timer / dag, har også en utendørs servering delen, og tilbyr gjestene et utvalg av sitteplasser ordninger.
En eklektisk matservering hele dagen menyen inneholder indiske, europeiske, amerikanske og pan-asiatiske retter i tillegg til våre spesielle hjemmedyrket Goan oppskrifter. Her tilbys la carte og frokostbuffé 07:30 til 12:00 noon. Så len deg tilbake, slappe av, rock til musikk og nyte sunne måltider til gode priser.

Republic of Noodles: Forfriskende Choice: -

En utendørs spisested som tilbyr ekte gate mat fra Sør-Øst Asia, inkludert Thailand, Vietnam, Singapore, Kambodsja, Indonesia og Burma.

Republic of Noodles har blitt tildelt som en av Asias fineste restauranter ved Miele Guide, en regional guidebok til restauranter i Asia.

Det har blitt tildelt Times Food Award i kategorien "Best Pan Asian Restaurant i Nord Goa" for år 2010 og 2011.

Romantisk middag for to: -

Lag en minneverdig kveld med partneren din over en privat middag i nærheten av svømmebassenget. En koselig hjørne, et personlig valgt måltid og et levende lys stemning alt i feriestedets frodig grønt miljø.

timings:
Lunsj: 11:30 til 03:00 Middag: 07:00 til 10:45

I Spisesal er tilgjengelig 24x7.

Merk: - Check-in, Utsjekking Times

Check-in Time - 02:00 (1400 t)
Sjekk ut Time - 12:00 Noon (1200 t)

Guest Rooms: -

Pavilion Room --Barnespill Dobbeltrom (King Bed)
Rommet, frokostbuffé, mineralvann, avis!

Plaza Room --Barnespill Twin rom (King Bed)
Rommet, frokostbuffé, mineralvann, avis!

Merk: - Avbestilling og endring forsikring
Avbestillinger / endringer gjort etter 1 dager før innsjekking dato: Én netter romprisen vil bli belastet kredittkortet ditt.

Ingen show og tidlig utsjekking vil bli belastet en netter romprisen, til kredittkortet som ble brukt for å garantere reservasjonen.

Merk: - Les avgifter ytterligere 8% serviceavgift på totale regningen og totalt 12,42% som Tjenesten Skatt og Luxury Tax å være fritt på hotellet.

Nye timings for svømmebasseng er
Sommer tidsrammer: - 07:30 til 08:00
Vinter Timing: - 09:00 AM til 08:00

Dinning: -

Den livlige kaffebar, som ligger i nærheten av bassenget, er åpent 18 timer / dag, har også en utendørs servering delen, og tilbyr gjestene et utvalg av sitteplasser ordninger.
En eklektisk matservering hele dagen menyen inneholder indiske, europeiske, amerikanske og pan-asiatiske retter i tillegg til våre spesielle hjemmedyrket Goan oppskrifter. Her tilbys la carte og frokostbuffé 07:30 til 12:00 noon. Så len deg tilbake, slappe av, rock til musikk og nyte sunne måltider til gode priser.

• Sjekk-i tid for Lemon Tree Amarante Beach Resort, Goa har blitt revidert til 1500 timer i stedet for 1400 timer tidligere.
• Republic of Noodles restauranten vil være stengt for lunsj fra 16 juni til 10 august på grunn av monsunvinder.

Vennligst merk: Svømmebasseng på Lemon Tree Amarante Beach Resort er Goa stengt for vedlikeholdsarbeid fra 20 april til 1 juni 2015. I denne perioden har alternative ordninger er gjort for å få tilgang til svømmebassenget på et hotell i nærheten.

Mange takk for å velge sitron treet. Vi ønsker deg et fantastisk opphold!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Forretningsstrøk
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Heis
 • Faksservice
 • Gratis internettilgang
 • Trening
 • Haardrogers
 • Huishouding
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Minibar
 • Parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • tilkomst for rullestolbrukere


Betingelser

 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Lemon Tree Amarante Beach Resort Located at Vadi, Candolim, Bardez-403515, Goa.
Lemon Tree Amarante Beach Resort
India
Goa 403515 Vadi, Candolim, Bardez-403515
0% 3
20.5936840 78.9628800
Lemon Tree Amarante Beach Resort
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad