X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Les Matins Bleus

22 rue Draa, Essaouira, Marokko

94%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Gonatouki (The Blue Mornings), er en riad av sjarm, som ligger i en typisk kjørefelt av Medina, nær vollene, på 200 meter fra stranden og havnen.

Denne residensen, bygget i det 18. århundre for en cad, ble senere den første barneskolen i Mogador, så fant sin opprinnelige funksjon, nemlig en familie hjemme. Huset ble renovert ved å respektere opprinnelige arkitektur samvittighetsfullt, mens arrangere i første etasje, to fortsettelser og 2 rom, og ved å bygge fire rom på terrassen, blir alle rom utstyrt med bad og WC.

Les Matins Bleus er fortsatt et møtested for fransk-marokkanske vennskap. Det er et sted for marokkansk tradisjon og europeisk modernitet. Suiter og rom, alle forskjellige, og er dekorert med gjenstander fra håndverksindustrien Souiri. Og solrik terrasse tilbyr fantastisk frokoster, med ly av vinden. Uten å glemme at denne boligen var at i flere år med den store maleren Souiri, Mohamed ZOUZAF, som forlot det hans print av tilstedeværelsen i riad av flere av hans malerier.

Våre 4-sengs rom har to dobbeltsenger.

Vær oppmerksom på at for å fremme sikker bestilling fra no-show/late avbestillinger Gonatouki vil kontakte gjestene kort tid etter å ha gjort sin bestilling og ber om din CVV-koden
De CVV-koden er nødvendig for ytterligere å garantere din reservasjon: bør du unnlater å gi Gonatouki med din CVV-kode, kan du bestillingen bli kansellert

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Stor hostel, lett å finne og likevel innen medina! Alt ble grundig rengjort på en daglig basis, og det var massevis av plass å koble av om det var nede i salongen områder eller på takterrassen. Hostel personalet snakket bra engelsk, og ingenting var for mye å sortere ut, uansett hva problemet var, og uten forventning om en spiss på slutten av det ... Noe som ikke er ofte snublet over i Marokko! Ville definitivt gå tilbake og anbefale.
  Les mer
   Anonym, England, Kvinnelig, 31-40

Fasiliteter

 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Les Matins Bleus Located at 22 rue Draa, , Essaouira.
Les Matins Bleus
Morocco
Essaouira 44100 22 rue Draa
94% 65
31.5134920 -9.7700140
Les Matins Bleus
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc