X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Liberty Fleet of Tall Ships

67 Long Wharf, Boston, Boston, USA

79%Rangering

 • 77%Verdi for pengene
 • 70%Sikkerhet
 • 95%Sted
 • 82%Personale
 • 85%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 65%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bo i sentrum av Boston ombord skonnerter LIBERTY CLIPPER eller LIBERTY STAR på våre Tall Ship overnattinger. En unik opplevelse. Nyt de beste prisene i byen, mens de bor i den historiske havnedistriktet i Boston, et kvartal fra North End og Faneuil Hall / Quincy Market.

Du vil bo på en fungerende Tall Ship i en av våre hytter. Vi bare gjøre noen få hytter tilgjengelig hver dag og de går fort. Alle hyttene på Liberty Clipper (tilgjengelig juli og august) er dobbeltkøye stil og har et takvindu, varmt / kaldt vann rennende vasken og er panelt i gult furu å gi en autentisk Tall Ship opplevelse. Våre seks hytter dele tre hoder (bad) og tre dusjer som er fordelt jevnt over hele skipet.

The Liberty Star har to doble køyes hytter pluss en deluxe dobbel lugar med en enkelt dobbeltseng som kan passe opp til 2 personer. Alle hyttene dele fasilitetene på Liberty Star. Sengetøy og håndklær for i hytter for begge skipene.

Vi er en arbeidsgruppe skonnert, så mens skipet er ute og seiler, vil du ha dagen fri til å utforske byen på land (med mindre du registrerer deg for havnen cruise som er ute og seiler på den tiden). De fleste dagene skipet er ute og seiler 10:30 til 08:00, men noen dager starte tidligere eller gå senere med enten private charter eller spesielle hendelser.

Kassa er ved 10 AM hver dag.

MERK: Våre oppgitte prisene inkluderer ikke skatter. The Boston Hotel Moms vil bli lagt til prisen for reservasjonen når Liberty fullfører din bestilling.

Når du bestiller din reservasjon gjennom Hostel World, vil The Liberty Fleet sluttføre din bestilling og sende deg en kvittering for gjennomført booking. Vær oppmerksom på at når du har fullført din bestilling gjennom Liberty Fleet, blir ikke refunderes din Tall Ship overnattinger reservasjon.

Tilgang til fartøyet: Liberty CLIPPER og LIBERTY STAR jobber skip som regelmessig utfører både offentlige og private arrangementer innenfor seiling Boston Harbor. Du vil ikke ha tilgang til hytta (rom) om bord på skipet mens en tur pågår. Dersom skipet er vert for en offentlig seiling hendelse, kan du bestille en billett for at cruise og opphold ombord for seil (30% rabatt tilgjengelig eksklusive black-out datoer og spesielle hendelser). I tilfelle av en privat charter eller hvis du ikke kjøper en billett for en offentlig seil, vil du trenger å bo i land under toktet. Når du sjekker inn vil vi gi deg skipets tidsplan for dagen. Skipet vanligvis tilbyr tre to-timers seil fra 10:30 til 08:00 hver dag, kan imidlertid vår tidsplan starte tidligere eller gå senere og kan endres.

Sjekk-inn tid: Du kan sjekke inn når som helst 10:00 til 05:30 på Liberty Fleet Kontoret på 67 Long Wharf. Vennligst ikke gå direkte til fartøyet som du må få instruksjoner på kontoret før ombordstigning. Du kan la kofferten på skipets kontor ved innsjekking og et mannskap-medlem vil bringe dem til hytta for deg. MERK: Vi har ikke plass til sen innsjekking. Hvis du ikke kan komme før 18:00 på check-in dag, vil du ikke være i stand til å bo på skipet som natt, vennligst ta kontakt før du bestiller hvis du har spørsmål om denne politikken.

Sjekk ut tid: Sjekk ut tid vil være 10:00 og kan være raskere i tilfelle av en planlagt offentlig seil eller privat charter.

Tilbakebetaling / Flytte Regler: Refusjon kan ikke bli restrukturert. Når det er kjøpt, kan reservasjoner ikke bli refundert og kan ikke planlegges på nytt. Du plass er garantert.

Avbestilling av Company: Schooner Liberty Clipper, Inc. forbeholder seg retten til å kansellere bestillingen i tilfelle av en privat charter. Dersom Selskapet kansellerer din bestilling for en privat charter bare, kan du planlegge en annen sammenlignbar tid eller få refundert.

Andre retningslinjer: Barn: Minimumsalder for losji om bord på Liberty Clipper er 8 år gammel. Foreldre må følge barna til enhver tid mens ombord i fartøyet. Regn eller Shine: Du kan ikke avbestille din reservasjon for dårlig vær.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Warme Douches
 • Sengetøy inkludert
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Aksepterer kredittkort
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Liberty Fleet of Tall Ships Located at 67 Long Wharf, Boston, Boston.
Liberty Fleet of Tall Ships
USA
Boston Massachusetts 02110 67 Long Wharf, Boston
79% 81
42.3601099 -71.0487560
Liberty Fleet of Tall Ships
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad