X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Liberty Fleet of Tall Ships

67 Long Wharf, Boston, Boston, USA

77%Rangering

 • 74%Verdi for pengene
 • 69%Sikkerhet
 • 99%Sted
 • 80%Personale
 • 81%Atmosphere
 • 67%Renslighet
 • 70%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bo i sentrum av Boston ombord på skonnerten LIBERTY CLIPPER på vår "Boat and Breakfast '. En unik opplevelse. Nyt de beste prisene i byen, mens du bor i det historiske havnedistriktet i Boston, et kvartal fra North End og Faneuil Hall / Quincy Market.

Du vil bo på en arbeider stor båt i en av våre hytter. Vi bare gjør noen få hytter tilgjengelig hver dag, og de går raskt. Alle hytter har et takvindu, varmt / kaldt vann rennende vask og er panelt i gul furu å gi en autentisk Tall Ship erfaring. Våre seks hytter dele tre hoder (bad) og tre dusjer som fordeles jevnt over hele skipet.

Vår B & B er 'hostel' stil. Vi er en arbeidsgruppe skonnert, så mens skipet er ute og seiler, vil du ha dagen fri til å utforske byen på land (med mindre du registrerer deg for havnen cruise som er ute og seiler på den tiden). De fleste dagene skipet er ute og seiler fra Noon til 8:00, men noen dager starte tidligere eller gå senere med enten private charter eller spesielle begivenheter.

Frokost vil være kontinental og være tilgjengelig fra 08:00 gjennom 09:00. Checkout er ved 10 AM hver dag.

MERK: Våre oppgitte prisene inkluderer ikke skatter. The Boston Hotel Moms vil bli lagt til prisen av en reservasjon når Liberty fullfører din bestilling.

Når du bestiller rom gjennom Hostel World, vil The Liberty Fleet sluttføre din bestilling og sende deg en kvittering for ditt utfylte bestillings. Vær oppmerksom på at når du har fullført din bestilling gjennom Liberty Fleet, blir din B + B reservasjonen ikke refunderes.

Tilgang til fartøyet: Liberty CLIPPER er en fungerende skip som jevnlig gjennomfører både offentlige og private arrangementer innenfor seiling Boston Harbor. Du vil ikke ha tilgang til hytte ditt (rom) om bord på skipet mens en tur er i gang. Dersom skipet er vert for en offentlig seiling hendelse, kan du bestille en billett for at cruise og bo ombord for seil (30% rabatt tilgjengelig unntatt black-out datoer og spesielle arrangementer). I tilfelle av et privat charter eller hvis du ikke kjøper en billett for en offentlig seil, vil du trenger å bo i land i løpet av toktet. Når du sjekker inn vil vi gi deg skipets tidsplanen for dagen. Skipet vanligvis tilbyr tre to-timers seil fra 12:00 til 08:00 hver dag, derimot, kan vår tidsplan starte tidligere eller gå senere og kan endres.

Sjekk inn tid: Du kan sjekke inn når som helst 10:00-18:00 på Liberty Fleet Kontoret ved 67 Long Wharf. Vennligst ikke gå direkte til fartøyet som du må motta instruksjoner på kontoret før ombordstigning. Du kan oppbevare bagasjen din på skipets kontoret ved innsjekking og et mannskap-medlem vil bringe dem til hytta for deg. MERK: Vi har ikke plass til sen innsjekking. Hvis du ikke kan komme før 18:00 på check-in dag, vil du ikke være i stand til å bo på skipet som natt, vennligst ta kontakt før du bestiller hvis du har noen spørsmål om denne politikken.

Sjekk ut tid: Sjekk ut tid vil være 10:00 og kan være raskere i tilfelle av en planlagt offentlig seil eller privat charter.

Tilbakebetaling / Flytte Regler: Refusjon kan ikke planlagt på nytt. Når det er kjøpt, reservasjoner kan ikke bli refundert og kan ikke planlagt på nytt. Du plassen er garantert.

Avbestilling av selskapet: Schooner Liberty Clipper, Inc. forbeholder seg retten til å kansellere bestillingen i tilfelle en privat charter. Dersom selskapet kansellerer din bestilling for en privat charter bare, kan du planlegge en annen sammenlignbar tid eller motta en refusjon.

Andre politikk: Barn: Minimum alder for losji ombord på Liberty Clipper er åtte år gammel. Foreldre må følge barna hele tiden mens på båten. Regn eller Shine: Du kan ikke avbestille din reservasjon for dårlig vær.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Frokost inkludert
 • Warme Douches
 • Sengetøy inkludert
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Aksepterer kredittkort
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Liberty Fleet of Tall Ships Located at 67 Long Wharf, Boston, Boston.
Liberty Fleet of Tall Ships
USA
Boston Massachusetts 02110 67 Long Wharf, Boston
77% 69
42.3601099 -71.0487560
Liberty Fleet of Tall Ships
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad