X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Lisboa Hostal

Juan Morrison 46, Algeciras, Andalucia, Spania

kart og veibeskrivelser


88%Rangering

  • 86%Verdi for pengene
  • 92%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 97%Personale
  • 78%Atmosphere
  • 92%Renslighet
  • 79%Fasiliteter

Oversatt av Google Hvis du ankommer med fly fra Malaga, har Jerez og Gibraltar å ta en buss til Algeciras, følg skilting 'A' fra busstasjonen til eiendommen Lisboa til fots.
Hvis du ankommer med tog følg skilting 'A' fra jernbanestasjonen til eiendommen Lisboa til fots.
Hvis du ankommer med ls havnebyen Algeciras følg skiltene til 'B' fra den maritime stasjonen til Eiendom Lisboa til fots.
Hvis du ankommer med bil ta så referere tilslutning 'C' fra havnen i Algeciras til Lisboa med bil Hostel

A) Bus Station eller togstasjon veibeskrivelse til Hospedaje Lisboa Hostel
Når du kommer ut av busstasjonen, er du på Hoved døren til Busstasjonen. Du er i Calle (street) San Bernardo. Du må krysse fotgjengerfelt og hodet mot venstre ca 15meters, forlater Bus Station bak deg. Du er nå i "Gesto por la paz" Avenue. Gå passere rundkjøringen og fortsett rett frem i ca 120 meter til du finner en White Building (Ministry of interiør) med de europeiske, spansk og Andalucia flagg Ved neste lite sett med trafikklys, kryss Zebra Crossing. Du vil forlate den hvite bygningen til venstre side og Juan Lima Square bak deg. Ta første til høyre inn i "Las Huertas" St. gå i ca 40 meter og ta første sving til venstre. igjen. Du er nå i "Juan Morrison" St, holde det gående i ca 120 meter og du vil finne en grønn bygning som er "Property Lisboa". Du vil se at halvveis i denne gaten er det en stor restaurant som heter Montes, vi ligger rett over fra den i mellom "Las Coplas" Bar og mobiltelefon butikk.

Jernbanestasjonen ligger på venstre side av busstasjonen. Han rett ut ca 15 meter, etterlot henne jernbanestasjonen, svinger til venstre. igjen. Gå rett ca 120 meter til lyskrysset. Du vil forlate rundkjøringen på ryggen, bare på motsatt side av lyskrysset er den hvite bygningen med flagg 'sub innenriksdepartementet. Kryss lyskrysset på Zebra Crossing og omgir bygningen. Du vil forlate den hvite bygningen til venstre side og Juan Lima Square bak deg. deg. Ta første til høyre inn i "Las Huertas" St. gå i ca 40 meter og ta første sving til venstre. igjen. Du er nå i "Juan Morrison" St, holde det gående i ca 120 meter og du vil finne en grønn bygning som er "Hospedaje Lisboa 'Hostel.


B) Veibeskrivelse fra Port of Algeciras

Du kommer ut av havnen i Algeciras Bygg og fortsett rett frem i ca 700 meter til trafikklysene. Kryss fotgjengerfelt og du er i "Avenida del Carmen".
Ta til høyre etter fotgjengerovergang og du vil se Unicaja Bank. gå rett på i ca 200 meter til du kommer til hjørnet for BBVA `s Bank.
Deretter ta til venstre, gå ca 70 meter rett på å forlate banken bak, snu litt og fortsette å gå i ca 60 meter langs Santa Marias gate (den har svært smale stier), forlater Parkering bygningen til venstre side.
Slå litt inn Emilio Castellar `s gate (dette er en gågate bare) og gå rett på i ca 200 meter.
Ta til høyre og Halvveis inn i Juan Morrison `s gate i en grønn bygning som der Hospedaje Lisboa` s Eiendom er (I mellom "Las Copla` s "Bar and Mobile Phone Shop.


C) Med bil fra havnen i Algeciras. avstand 1.6km, tid 4m
Gå South West. Ta til høyre inn Av de la Marina. Sving til venstre inn Av de la Marina. Tilbring en rundkjøring. Sving til venstre ved Av de la Marina. Ta andre til høyre til st. av Juan de la Cierva. Litt til høyre ved st. San Bernardo. Ta første til høyre til Av Gesto por la Paz. Litt til venstre ved st. av patriarken Doc Perez Rodriguez. Ta første til høyre til st. Emilio Castelar.Take den andre mot venstre til John Morrison Street.The reisemålet Hostal Lisboa ligger på venstre side.