X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Lisbon4U Garden Guest House

Rua Gomes Freire, 195A, Lisboa, Portugal

85%Rangering

 • 89%Verdi for pengene
 • 87%Sikkerhet
 • 73%Sted
 • 87%Personale
 • 85%Atmosphere
 • 91%Renslighet
 • 82%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hvis du kommer på ferie til Lisboa, og du er på utkikk etter en billig, hyggelig, morsomt og fargerikt sted, har vi en studenter hus midt i sentrum av byen, perfekt til å gå rundt hele sentrum, inkludert nattelivet distriktet Bairro Alto.

Vi er en gruppe studenter Houses ligger i sentrum av Lisboa, det ideelle steder å gå rundt Lisboas sentrum. Vær oppmerksom på at våre studenter Apartments er kun tilgjengelig i løpet av sommeren, og de er det perfekte sted for unge reisende eller unge tenkende reisende. Selv om våre rom og fellesarealer er flott hvis du leter etter et hotell eller en eiendom trolig det er bedre å tenke to ganger!

Vi ønsker å informere deg om hvordan å komme til rommet ditt. Ettersom vi er en gruppe av forskjellige Studenter hus vi ikke har 24 timers service, og vi har ikke et mottak, derfor er det av stor betydning at du har gitt oss en ca ankomsttid.

Men vi er klar over at fly og andre ting kan komme opp så din ankomst kan bli forsinket, men vennligst ta kontakt med oss ​​hvis du vet at du vil være mer enn en time for sent. Du blir nødt til å gi oss en ankomsttid for leiligheten, så for eksempel, er flyet skulle lande på 14h du bør legge til en ekstra time for å komme til leiligheten.

Det er en sen innsjekking i gebyr på 30 euro når innsjekkingen er planlagt mellom 21.00 og 09.00 Forsinkelser vedrørende sjekk i ankomster 21:00-09:00 -. Er ikke Lisbon4us ansvar og vil derfor bli belastet med innsjekkings i purregebyr. (denne avgiften er per rom, ikke per gjest)

Vær også oppmerksom på at innsjekkings tid på ankomstdagen dine ikke kan være før middag-12t og at check-out tid på den dagen du forlater kan være senest 11h, er dette på grunn av rengjøring av rommene.

Den har 7 rom, to bad og et fullt utstyrt kitchen.it er mulig å leie enkeltrom, dobbeltrom, og selv egnet rom for en eller to personer! Selv om det er et hus studenter, er velkommen alle sammen!

Gi råd om ankomsttid.

Sjekk inn: Fra 12:00 til 19:00 Hvis du kommer etter 19:00, må du gi meg beskjed, så kan du sjekke inn etter 19.00

Sjekk ut kl 11.

Betal kontant ved ankomst.

Det er en sen innsjekking gebyr på 30 euro når innsjekkingen er planlagt mellom 21.00 og 09.00 Forsinkelser vedrørende sjekk i ankomster 21:00-09:00 -. Er ikke Lisbon4us ansvar og vil derfor bli belastet med innsjekkings i purregebyr. (denne avgiften er per rom, ikke per gjest)

Det er ikke tillatt å røyke inne i leiligheten.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Lisbon4U Garden Guest House Located at Rua Gomes Freire, 195A, , Lisbon.
Lisbon4U Garden Guest House
Portugal
Lisbon 1150 Rua Gomes Freire, 195A
85% 63
38.7285098 -9.1431140
Lisbon4U Garden Guest House
    Ledige rom     Grunnleggende 3 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc