X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ljubljana Resort-Ljubljana

Dunajska cesta 270, Ljubljana, Slovenia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ljubljana Resort sprer seg over en seks hektar stor grønn oase i den nordlige utkanten av Ljubljana ved elva Sava. Som den eneste turist-fritidssenter i sentrum av Slovenia, og tilbyr sine gjester en bred palett av tjenester, inkludert et tre-stjerners hotell, fire-stjerners campingplass, ferie villaer, den tern Inn og supplerende servicetilbud i sesongen, Laguna Ljubljana strand bad, en flerbrukshall (basketball, fotball, volleyball, badminton), dekket idrettshall samt en rekke frilufts-sporting-fritidsaktiviteter og en skjønnhet hjørne (sandvolleyball og fotball, bordtennis, fiske, sykling-syklus og motorsykkel utleie tilgjengelig, tennis, fitness i en hall og utendørs).

Det er totalt 172 senger i 62 rom (43 rom med air-condition). Rommene er enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom, hvorav noen har en ekstra side-rom med en køyeseng til også å romme fire eller fem-medlemsfamilier. Ett rom er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Alle rommene har kabel-TV, radio, telefon og mini bar, mens rommene i første etasje har også balkong. Kommer alle baderom med dusj, toalett, vask, bidet, hårføner og radiator for tørking håndklær. Alle de Ljubljana Resort er dekket av trådløst internett. For de som ønsker å skjemme bort seg selv, har et stort massasjebad blitt installert i to rom med king-size-senger.

Det er mange barer, vertshus og restauranter i de gamle bygningene langs bredden av elven Ljubljanica, inkludert Zlata Ribica Inn, Macek Inn, Macek Caf, Abecedarium Caf, Corso Bar, Vodnikov hram Inn, Konjski rep eller Pločnik Caf, Ljubljanski dvor, Dvorni Bar, Zlata ladjica Snack bar og mange andre.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Trening
 • Haardrogers
 • Minibar
 • Nattklubb
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Restaurant
 • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ljubljana Resort-Ljubljana Located at Dunajska cesta 270, , Ljubljana.
Ljubljana Resort-Ljubljana
Slovenia
Ljubljana 1000 Dunajska cesta 270
0% 1
46.0971026 14.5172309
Ljubljana Resort-Ljubljana
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc