X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Locanda SS. Giovanni e Paolo

Castello 6401, Venezia, Italia

83%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 80%Personale
 • 70%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I hjertet av det historiske sentrum, noen få skritt fra Rialtobroen og Markusplassen, 'Locanda SS.Giovanni e Paolo' imot sine gjester i en vennlig, elegant og behagelig miljø. Vi garanterer et uforglemmelig opphold i den magiske atmosfæren i en fascinerende og fortryllende byen.

De grunnleggende tremannsrom og firemannsrom er rimelige rom i annekset, veldig enkle og grunnleggende.
Ideell for studenter på jakt etter en rimelig og fortsatt rene og fullt renoverte rom med bad. Frokost er ikke inkludert.

Locanda er en eldgammel attende århundre hus som har blitt fullstendig renovert. Vi tilbyr hyggelige rom som er innredet i 1700 venetianske stil som hver har air-condition, telefon, vegg-safe og moderne bad med dusj, sanitæranlegg og hårføner.

De åpne bjelker av tak og innredning skapt av dyktige hender venetianske håndverkere gjør hver enkelt stykke hotellet vårt et lite kunstverk. De lysende vinduene ser på 'Barbaria delle Tole' og 'Calle dell'Ospedaletto' foran som er 'Chiesa dei Derelitti', der fasaden er rik med marmor og skulpturer. Den ble bygget som et prosjekt for Baldassare Longhena.

Frokost (ferske croissanter, brød-ruller, smør, syltetøy, saft, te, kaffe eller varm sjokolade) (ikke inkludert for de grunnleggende rom) er levert beleilig av room service på den tiden som kreves av gjestene.

For en total nedsenking i atmosfæren av det gamle Venezia hva naturen kan speile lyshet av vannet og den delikate refleksjon av lagunen farger? Bare Murano glass og elegansen attende århundre stil venetianske møbler som møblerer alle rom.

Møbelet er bare små dimensjon og en bestemt form. Det er buet og harmonisk, typisk for barokk stil utviklet i lagunen. Kroppene deres ser ut til å fylles med luft og deretter stige vertikalt, nesten til å huske den langsomme veksten og flyt av lagunen farvann. Den lyse fargen skjenker en bestemt lysstyrke som du vil se kunstnerens dekorative fantasier av lys floral dekorasjon.

Vennligst merk: Nei kjøkken, ingen mikrobølgeovn, ingen kokende vann til matlaging.
Vennligst merk:
Tomannsrommet er Economy av Locanda, dvs. et ganske lite rom med 2 separate senger (hode til fot), ikke en dobbeltseng !. Alt fint, lyse og utstyrt med eget bad, er det best for 2 gutter eller 2 jenter på jakt etter en rimelig overnatting! Hvis du bestiller dette rommet må du ikke forvente et dobbeltrom!

Sjekk-inn til 20:00 kun (eller vennligst informer ved sen ankomst).
Byskatt Euro 2,00 per person per natt er ikke inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Safe


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Locanda SS. Giovanni e Paolo Located at Castello 6401, , Venice.
Locanda SS. Giovanni e Paolo
Italy
Venice Veneto Castello 6401
83% 577
45.4384838 12.3430323
Locanda SS. Giovanni e Paolo
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc