X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Locanda SS. Giovanni e Paolo

Castello 6401, Venezia, Italia

82%Rangering

  • 78%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 81%Personale
  • 79%Atmosphere
  • 91%Renslighet
  • 76%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I hjertet av det historiske sentrum, noen få skritt fra Rialtobroen og Markusplassen, 'Locanda SS.Giovanni e Paolo' imot sine gjester i en vennlig, elegant og behagelig miljø. Vi garanterer et uforglemmelig opphold i den magiske atmosfæren til en fascinerende og fortryllende byen.

De grunnleggende tremanns-og firemannsrom er rimelige rom i annekset, svært enkle og grunnleggende.
Ideell for studenter på jakt etter en rimelig og fortsatt rene og fullt renoverte rom med bad. Frokost er ikke inkludert.

Locanda er en eldgammel attende århundre hus som har blitt fullstendig renovert. Vi tilbyr hyggelige rom innredet på 1700-tallet venetianske stil som hver har air-condition, telefon, vegg-safe og et moderne bad med dusj, sanitæranlegg og hårføner.

De åpne bjelker av tak og innredning skapt av dyktige hender venetianske håndverkere gjør hver eneste del av hotellet vårt en lite kunstverk. Den lysende vinduer titt på 'Barbaria delle Tole' og 'Calle dell'Ospedaletto "foran som er' Chiesa dei Derelitti ', der fasaden er rik med marmor og skulpturer. Den ble bygget som et prosjekt for Baldassare Longhena.

Frokost (ferske croissanter, brød-rundstykker, smør, syltetøy, saft, te, kaffe eller kakao) (ikke inkludert for de grunnleggende rom) leveres beleilig ved romservice på den tiden som kreves av gjestene.

For en total innlevelse i atmosfæren av gamle Venezia hva naturen kan speile lyshet av vannet og den delikate refleksjon av lagunen farger? Bare Murano glass og elegansen attende århundre stil venetianske møbler som møblerer alle rom.

Dette møbelet er bare for liten dimensjon og en bestemt form. Det er buet og harmonisk, typisk for barokk stil utviklet i lagunen. Kroppene deres ser ut til å fylles med luft og deretter stige vertikalt, nesten til å huske den langsomme veksten og flyt av lagunen farvann. Den lyse fargen skjenker en bestemt lysstyrke som du vil se kunstnerens dekorative fantasier av lett floral dekorasjon.

Vennligst merk: Ingen kjøkken, ingen mikrobølgeovn, ingen kokende vann til matlaging.
Vær oppmerksom på:
Det tomannsrom er Economy Room av Locanda, dvs. et ganske lite rom med to separate senger (topp til tå), ikke en dobbeltseng!. Selv om fin, lyse og utstyrt med eget bad, er det best for to gutter eller to jenter på jakt etter en rimelig overnatting! Hvis du bestille dette rommet vennligst ikke forvent et dobbeltrom!

Innsjekking før 20:00 bare (eller vennligst informer ved sen ankomst).
City Tax Euro 2,00 per person per natt er ikke inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Locanda SS. Giovanni e Paolo Located at Castello 6401, , Venice.
Locanda SS. Giovanni e Paolo
Italy
Venice Veneto Castello 6401
82% 571
45.4384838 12.3430323
Locanda SS. Giovanni e Paolo
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc