X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Locanda SS. Giovanni e Paolo

Castello 6401, Venezia, Italia

82%Rangering

  • 78%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 80%Personale
  • 79%Atmosphere
  • 90%Renslighet
  • 75%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I hjertet av det historiske sentrum, noen få skritt fra Rialtobroen og Markusplassen, 'Locanda SS.Giovanni e Paolo' imot sine gjester i en vennlig, elegant og behagelig miljø. Vi garanterer et uforglemmelig opphold i den magiske atmosfæren til en fascinerende og fortryllende byen.

De grunnleggende tremannsrom og firemannsrom er rimelige rom i annekset, svært enkle og grunnleggende.
Ideell for studenter på jakt etter en rimelig og fortsatt rene og fullt renoverte rom med bad. Frokost er ikke inkludert.

Locanda er en eldgammel attende århundre huset som har blitt fullstendig renovert. Vi tilbyr hyggelige rom innredet i 1700-tallet venetiansk stil som hver har air-condition, telefon, vegg-safe og moderne bad med dusj, sanitæranlegg og hårføner.

De åpne bjelker av tak og innredning skapt av dyktige hender venetianske Håndverkere gjør hvert enkelt stykke hotellet vårt en lite kunstverk. De lysende vinduer vender ut mot "Barbaria delle Tole 'og' Calle dell'Ospedaletto" foran som er 'Chiesa dei Derelitti', der fasaden er rik med marmor og skulpturer. Den ble bygget som et prosjekt for Baldassare Longhena.

Frokost (ferskt bakt croissanter, brød-rundstykker, smør, syltetøy, saft, te, kaffe eller varm sjokolade) (ikke inkludert for de grunnleggende rom) leveres beleilig ved room service på den tiden som kreves av gjestene.

For en total innlevelse i atmosfæren av det gamle Venezia hva naturen kan speile lyshet av vannet og den delikate refleksjon av lagunen farger? Bare Murano glass og elegansen til attende århundre stil venetianske møbler som møblerer alle rom.

Møbelet er bare for liten dimensjon og en bestemt form. Det er buet og harmonisk, typisk for barokk stil utviklet i lagunen. Kroppene deres ser ut til å fylles med luft, og deretter stige vertikalt, nesten til å huske den langsomme veksten og flyt av lagunen farvann. Den lyse fargen skjenker en bestemt lysstyrke som du vil se kunstnerens dekorative fantasier av lys floral dekorasjon.

Vennligst merk: Ingen kjøkken, ingen mikrobølgeovn, ingen kokende vann til matlaging.
Vennligst merk:
Tomannsrommet er Economy Room av Locanda, dvs. et ganske lite rom med to separate senger (hode til fot), ikke en dobbeltseng !. Alt fint, lyse og utstyrt med eget bad, er det best for to gutter eller to jenter på jakt etter en billig overnatting! Hvis du bestiller dette rommet må du ikke forvente et dobbeltrom!

Sjekk-inn til 20:00 bare (eller vennligst informer ved sen ankomst).
Byskatt Euro 2,00 per person per natt er ikke inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Locanda SS. Giovanni e Paolo Located at Castello 6401, , Venice.
Locanda SS. Giovanni e Paolo
Italy
Venice Veneto Castello 6401
82% 572
45.4384838 12.3430323
Locanda SS. Giovanni e Paolo
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc