X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Loerie Guest Farm

P.O.Box 175, Hazyview 1242, Sabie road R536 Stand nr S46, Hazyview, Sør-Afrika

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Loerie Guest Farm er et fredelig land havn med en avslappet atmosfære, hvor gjestene kan bare sparke av seg skoene og helt slappe av ved siden av svømmebassenget. Kun 17km (15min kjøring) fra Kruger nasjonalpark, og en kort kjøretur fra Blyde River Canyon, Gods Window, Bourkes Luck jettegryter og Pilgrims Rest.
Loerie Guest Farm ligger bortgjemt i Sabie River Valley blant innfødt skog og satt i hyggelige hage omgivelser med et rikt fugleliv. Loerie Guest Farm ligger på en arbeider Banana gård i sub-tropiske Sabie River dalen med fantastisk fjellutsikt, strategisk plassert 35kms øst for Sabie og 17km vest for Kruger nasjonalpark, midt mellom den spektakulære naturen i stor forkastning og verden -Famous spill stuene. Spillsafari og Bush turer kan ordnes før ankomst. Andre attraksjoner og aktiviteter like ved inkluderer følgende: Chimp Eden; Sudwala grotter; Moholoholo Animal and Bird Rehabilitation Centre; Kapama Cheetah prosjekt; Spill stasjoner, Elephant rides; Elverafting, Quad biking, Tubing,
Ridning.
Rimelige priser, personlig service, en 5 minutters kjøretur til shoppingområdet og kan skilte med flotte fjell og utsikt over dalen. Vi gir rent sengetøy og håndklær. Bare en tre-og-en-halv times kjøretur fra Johannesburg og Pretoria.
Bush Cottages
For en mer privat alternativ har vi to Bush Cottages. De to frittstående hytter er godt fordelt for å gi optimal privatliv, fred og sikkerhet og har privat dekk med utsikt urfolk vegetasjon og en liten bekk. Plenty av muligheter for fugletitting, og du kan selv se vervet monkeys, eller bushbuck. Hver hytte har plass til 2 personer, i ren skarpe sengetøy. Hver hytte har et dusjrom med eget bad og toalett. Hver hytte er utstyrt med et fullt utstyrt mini-kjøkken og en grill med utsikt over naturlig skog utenfor.
Twin rom:
To Twin rom som sover to personer (enkeltsenger) hver med eget bad (dusj / toalett). Benytt deg av fullt utstyrt felleskjøkken. Kjøleskap tilgjengelig.
En Triple plass til tre personer (enkeltsenger) i to forskjellige rom. Benytt deg av felleskjøkken. Kjøleskap tilgjengelig på felleskjøkkenet.
Rondavel
Vi har også et eget Rondavel som sover to personer på enkeltsenger. Den Rondavel er ganske romslig og kjølig om sommeren. Den Rondavel har en vakker afrikansk atmosfære. Det har også en fan. Det er en vannkoker og krus i Rondavel. Du kan benytte deg av det fullt utstyrte felleskjøkkenet. Det er et kjøleskap / kjøleskap tilgjengelig på kjøkkenet. Den Rondavel har et lite grillområde foran Rondavel, men gjestene kan benytte seg av felles grillområde nær bassengområdet.
To selvbetjente hytter.
De fullt utstyrte selvbetjente hyttene er satt i sub-tropisk hage. Hver sover fire personer. Ett tomannsrom; ett dobbeltrom. Hver har en egen braai sted, men en større felles grillområde ved siden av vår bassengområdet er også tilgjengelig. Stort bassengområde med biljard og bordtennis
Sovesaler: Gruppe anlegg med separate rom for kvinner og menn - hver dorm med egne dusj og toalett.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • BBQ
 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Lounge
 • Tilgjengelige måltider
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Loerie Guest Farm Located at P.O.Box 175, Hazyview 1242, Sabie road R536 Stand nr S46, Hazyview.
Loerie Guest Farm
South Africa
Hazyview Mpumalanga 1242 P.O.Box 175, Hazyview 1242, Sabie road R536 Stand nr S46
0% 9
-25.0348664 31.0542297
Loerie Guest Farm
    Ledige rom     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 6 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     6 seng Sovesal For Menn     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc