X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til LowCostel Hostels

Hungaria korút 190., Budapest, Ungarn

kart og veibeskrivelser


86%Rangering

  • 92%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 76%Sted
  • 95%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 87%Renslighet
  • 83%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Keleti Railway Station:

Gå ut av stasjonen på høyre utgang til Thököly UT. Få på bussen no. 5, 7, 7A, 7E, eller 107E, og gå av på Zugló Vasútállomás (Zugló jernbanestasjonen). Det er ett stopp med 7E og 107E, og 4 stopp med de andre. Her bussen krysser Hungária körút, så du må bare ta til venstre og gå, eller gå to stopp med trikk no. 1 eller 1A til Erzsébet királyné útja. Vandrerhjemmet er på venstre side av veien, overfor McDonalds. (Hungária körút 190.)

Fra jernbanestasjonen Deli:

Få på metro linje 2 og gå til Deak Ferenc tér. Her bytt til metro linje 1 og gå til endestasjonen, Mexikói út. Fra da av må du bare følge sporet av trikken no. 3 og 69, og etter 200 meter på høyre side vil det være en undergang under jernbanen. Gå gjennom undergangen, og etter trolleystasjonen kryss Hungária körút, og ta til høyre. Etter noen meter finner du vandrerhjemmet, Hungária körút 190, overfor McDonalds.

Fra Nyugati jernbanestasjon:

Kom ut av hovedinngangen til stasjonen, ta til venstre og gå til første kryss (Podmaniczky utca), krysse veien og ta til venstre. Få på tralle no. 72, går 10 stopp og gå av på Erzsébet királyné útja. Ta til venstre på denne veien, er den neste kryss Hungária körút. Det du må bare ta til venstre igjen, og etter noen meter er det vandrerhjemmet (Hungária körút 190.), Overfor McDonalds.

Fra Népliget busstasjon:

Få på trikk no.1 eller 1A (til retningen Bécsi út) og gå ni stopp til Erzsébet királyné útja. Vandrerhjemmet er på venstre side (Hungária körút 190.), Overfor McDonalds.

Fra flyplassen:

Få på bussen no. 200E og gå til endestasjonen, Kőbánya-Kispest. Her bytt til metro linje 3 og gå til Népliget. Her endre til trikk no. 1 eller 1A (til retningen Bécsi út) og gå ni stopp til Erzsébet királyné útja. Vandrerhjemmet er på venstre side, Hungária 190 körút, overfor McDonalds.