Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lub d Bangkok Siam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 8.7
 • Sikkerhet 9.4
 • Sted 9.1
 • Personale 8.9
 • Atmosphere 7.9
 • Renslighet 9.1
 • Fasiliteter 8.9

Sted

925/9 Rama 1 Rd., Wangmai, Patumwan

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Vi er på Rama 1 Road, på motsatt side av Nasjonalstadion og mellom Soi Kasemsan 1 og 2. The National Stadium ligger ved siden av den populære kjøpesenter, MBK, der alle drosjesjåfører vet. Dette er forklaringen på thai - โรงแรม หลับ ดี สยามสแควร์ ถนน พระราม en ตรง ข้าม สนาม กีฬา แห่ง ชาติ เยื้อง มาบุญครอง ระหว่าง ซอย เกษมสันต์ en และ 2 ติดบันไดเลื่อนรถไฟฟ้าสนามกีฬาแห่งชาติ.

FRA BANGKOK INTERNATIONAL Suvarnabhumi Airport
PUBLIC TAXI: Etter ankomst, følg skilting til drosjer med taksameter på nivå 1 nær portene 4 og 7. Hvis du blir kontaktet av noen tilbyr å være en taxi service, foreslår vi at du avslå og fortsette til oppmålte taxi området. Der vil du finne en ledsager som vil fortelle din drosjesjåfør hvor du skal ta deg. Turen fra flyplassen koster ca THB 400-500 avhengig av trafikken. Husk det er en THB 50 tilleggsavgift for reiser fra flyplassen og til å ha kontanter klar hvis driveren planlegger å bruke den på bomvei.

Airport Rail LINK: Følg skiltene til Airport Rail Link og kjøpe en billett til Phayathai Station (endestasjon). På denne stasjonen kan du overføre til BTS Skytrain, der du må kjøpe den aktuelle fare for å bringe deg til National Stadium Station. Ikke glem å bytte tog på Siam stasjon og går på toget går mot National Stadium. Når du kommer til National Stadium følg skilting for å avslutte 1. Gå ned trappen og slå til å gå i motsatt retning. Walk for 100 meter eller til du ser den hvite bygningen med Lub d logo på høyre side. Den totale reisetiden er omtrent en time, og den totale kostnaden på THB 70.

FRA DON Mueng AIRPORT
PUBLIC TAXI: På flyplassen, følg skilt til offentlig taxi hvor du kan ta en målt taxi til vandrerhjemmet. Reise til vår Siam hostel koster ca 200-300 baht avhengig av trafikken. Husk at det er 50 THB avgift og for å ha kontanter klare hvis driveren bruker bomvei. Total reisetid er omtrent en time hvis det er lite trafikk, men det kan ta mye lengre tid i rushtiden.

BTS Skytrain: Ta flybussen A1 eller A2 til Mo Chit BTS-stasjon. Bussene kjører 1-2 ganger i timen mellom 9,00 og 24,00 med flat takst på 30 Baht. Du bør tillate ca 60 minutter å ankomme Mo Chit BTS avhengig av trafikken.

På Mo Chit BTS-stasjon, får en billett til Sala Daeng-stasjonen på Silom linjen (Merk: Du må endre toglinjer på Siam stasjon). Den totale turen fra Mo Chit til National Stadium med skytrain koster 42 THB. Når du kommer til stasjonen, følg skilting for å avslutte 1. Gå ned trappen og slå til å gå i motsatt retning. Walk for 100 meter og du vil se Lub d Siam Square på høyre side. Den totale reisetiden er 1,5-2 timer.

Du finner mer informasjon om retning via denne linken: http://goo.gl/IuCrsy
 • Verdi for pengene 8.7
 • Sikkerhet 9.4
 • Sted 9.1
 • Personale 8.9
 • Atmosphere 7.9
 • Renslighet 9.1
 • Fasiliteter 8.9
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.