X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Lucca Charm

Via Roma, 14, Lucca, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger innenfor de gamle romerske grensene for Lucca, kan det nyrenoverte Guest LuccaCharm ikke være mer sentralt. Bare noen skritt fra de fleste attraksjonene som folk kommer til Lucca for å se og innen kort gangavstand til alt annet. Det er virkelig i hjertet av denne lille byen.

Like ved Piazza San Michele med sin vakre kirke, LuccaCharm i nummer 14 Via Roma er i seg selv en antikk. Veldig fine og komfortable rom, innredet i en utpreget Lucca Liberty-stil, med originale gulv og store vinduer som fyller rommene med naturlig
lys. Høye tak legge til den romantiske atmosfæren.
Det er en veldig selvstendig satt opp. Ingen portforbud, vil du bruke dine egne nøkler, gjøre som du vil. Kanskje bare ligge i sengen og lytte til de vakre kirkeklokkene i morgen.

Chek-in tid: 11:00 til 21:00 pm

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Lucca Charm Located at Via Roma, 14, , Lucca.
Lucca Charm
Italy
Lucca Tuscany 55100 Via Roma, 14
0% 29
43.8426059 10.5035305
Lucca Charm
    Ledige rom     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc