X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Luka's Lodge

Lu'ica b.b. 21450, Hvar, Kroatia

kart og veibeskrivelser


99%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 100%Personale
  • 100%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 100%Fasiliteter

Oversatt av Google Hvis du råde Luka om din ankomsttid han vil samle deg fra fergeterminalen. Tallet vil være på bestillingsbekreftelsen.

ELLER

Fra Hvar Ferry
-------------------
Når du går av båten på Hvar havn, vil du være på kaien. Piren strekker seg ut til venstre, og du kan se slottet i det fjerne.

Nesten foran deg (litt til venstre), vil du se en liten iskrem butikk foran et venteområdet og noen pizza butikker. Gå bak iskrem butikk og opp smuget av trapper. (Det er en minibank til høyre for trappen hvis du trenger å ta litt penger ut.)

På vei opp trappen, det er en restaurant omtrent halvveis opp på høyre side. Mot toppen av trappen er det det lokale fotballaget emblem på veggen (til venstre). Nå er du på toppen av trappa, ta til høyre og begynner å vandre langs gaten.

På denne gaten vil du passere sju 'korsveistasjonene' (små steinbuer). Fortsett å gå forbi disse til du ser trappa til en skole på venstre side (en bygning signert "Skola ').

Det er en oransje boks som vanligvis har en trafikk arm koblet til det etter skolen, og umiddelbart etterpå vil det være en gate stiger opp til venstre med en trapp. Ta til venstre her og begynne å gå opp. Vær forsiktig fordi fortauet her kan være ganske glatt!

Gaten vil føre oppover til en liten trapp. Ta trappen til veien, så urne høyre og følg gaten.

Etter 100 meter, til venstre vil du se et gult skilt for Luka Lodge. Gå opp trappen, og Luka vil være der for å hilse på deg!