X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

MEININGER Amsterdam City West

Orlyplein 1-67, Amsterdam, Nederland
Hostelworld anbefaler

87%Rangering

 • 88%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 75%Sted
 • 89%Personale
 • 87%Atmosphere
 • 95%Renslighet
 • 88%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vandrerhjemmet ligger rett ved Sloterdijk transportknutepunkt, og ligger kun 5 minutter fra sentralstasjonen med bybanen. Det perfekte utgangspunkt for å utforske hvert hjørne av Amsterdam! Åpning juli 2012!

Vi ligger rett ved den nest viktigste urban transport knutepunkt i Amsterdam: Sloterdijk stasjon. Herfra er det bare en 5-minutters tur med bybanen til Centraal Station i hjertet av gamlebyen og ti minutter til Schiphol lufthavn. Et spill av sandvolleyball er en kort tur unna på nærliggende Strand West og Wester er innen gangavstand.

Vi har et pust av Amsterdam teft i butikken for deg her, med Old Master-stil kunst i lobbyen og gigantiske tresko utenfor døren. I tillegg til interessant samtale, vår bar tilbyr også en kul Heineken og andre lokale spesialiteter. Snacks er også tilgjengelig her, bør du føler deg sulten.

Noen ganger er du rett og slett bortskjemt for valg. Hvis du ikke kan bestemme hvilke av de mange restaurantene Amsterdam for å velge, kan du ruslet opp noe velsmakende for deg og dine venner i gjestekjøkken. Forresten: dette har også en vaskemaskin og tørketrommel.

I våre spillrom basseng og bordfotball venter, enten for internationals mot andre gjester eller et spill blant venner. Den koselige alternativ: du setter føttene opp i vår komfortable lobbyen og chatte med venner fra hjemmet. Gratis W-Lan er gitt i alle rom og fellesområder.

Senger er plassert i enten enkeltrom, dobbeltrom, multi-sengs rom eller sovesal. Sengetøy er inkludert. Alle rommene har eget bad med dusj og toalett, samt en TV.

Våre unge, flerspråklig team er på hånden for deg 24 timer i døgnet. Vi ser frem til å se deg!

Kredittkort aksepteres

- 3-stjerners standarder
- Hostel har egne parkeringsplasser (med forbehold om avgifter)
- WI-FI er gratis i alle rom og områder i herberget
- Gratis bagasjerom og safer
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Rommene har dusj / WC og TV
- Rom tilgang med nøkkelkort system
- Sengetøy er inkludert
- Håndklær er tilgjengelig mot et depositum i resepsjonen

Offentlige soner
- Bar
- Gjestekjøkken
- Gamezone

Noen viktige regler:
- Innsjekking fra 15:00
- Sjekk ut ved 11 am
- Vi driver en røykeforbud i hele bygningen
- Maksimal opphold i dorms er 14 dager
- Du må være 18 år for å bo på et student
- Alle avgifter er inkl.

Første sjekk i tid er 15:00 på ankomstdagen for alle Meininger egenskaper. Selvfølgelig gjester kan ankomme før 15:00 og sette fra seg bagasjen i bagasjen room hvis nødvendig.

Vår unge og flerspråklige team er der for deg 24 timer i døgnet med hjelp og råd. Under slike omstendigheter er det egentlig ingenting som hindrer deg fra å ha et uforglemmelig opphold!

Booking for individuelle reisende
Avbestillingsregler er 24 timer i forveien
Spesielle Avbestilling & Betalingsbetingelser:

27.12.2013 til 01.01.2014
04.02.2014 til 06.02.2014
25.04.2014 til 28.04.2014
05.05.2014 til 09.05.2014
26.12.2014 til 01.01.2015
0 til 21 dager før ankomst eller manglende Show vil vi belaste deg 100% av den totale reservasjonen. Vi krever betaling på forhånd for hele bestillingen beløpet (bankoverføring eller kredittkort betaling), for å garantere din reservasjon.
Ved avbestilling 0-21 dager før ankomst kan vi også belaste kredittkortet med 100% av hele beløpet. Kredittkortet belastes 20 før ankomst og beløpet er ikke refunderbart.

Booking for grupper på 12 eller mer
En. Bestillinger for grupper på 12 eller mer: kanselleringer som gjøres av gjesten henholdsvis på den delen av mellommann person eller organisasjon er gratis opp til 60 dager før forventet ankomst. For avbestillinger gjøres innen 60 dager før ankomst, følgende avbestillingsgebyr gjelder; disse avgiftene også gjelde for bestillinger gjort innen 60 dager etter forventet ankomst:

a) For avbestillinger gjøres 59-30 dager før forventet ankomst, 30 prosent av den avtalte totalpris vil påløpe.
b) For avbestillinger gjøres 29-10 dager før forventet ankomst, 50 prosent av den avtalte totalpris vil påløpe.
c) For avbestillinger gjøres 9 til 1 dag (er) før forventet ankomst, 90 prosent av den avtalte totalpris vil påløpe.
d) Gjester som enten avbryte på dagen for forventet ankomsttid eller rett og slett ikke møter opp vil bli pålagt den avtalte
totale prisen i sin helhet.

Over avbestillingsvilkår gjelder også dersom antall personer reduseres minst 10 prosent i løpet av denne perioden. A
reduksjon på mindre enn 10 prosent er gratis inntil en dag før ankomst.

2. Bestilte måltider kan avbestilles kostnadsfritt inntil 8 dager før ankomst. Deretter gjelder et avbestillingsgebyr på 100 prosent av den avtalte totalpris.

Parkeringsplasser er avhengig av tilgjengelighet.

Søk etter tilgjengelighet

 • Hostelworld Guests Say

  Oversatt av Google
  Fin beliggenhet, veldig rolig. Langt fra sentrum, men det er bare en fem minutters tog unna. Togreiser svært ofte til Sloterdijk så det er ikke et problem
  Les mer
   Anonym, Filippinene, Mann, 31-40
 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, Brasil, Mann, 18-24
 • Se alle omtaler

Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Bar
 • Sykkelutleie
 • Frokost er ikke inkludert
 • Heis
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Internettilgang
 • Tilgang med nøkkelkort
 • Oppbevaring av bagasje


Hostel Awards

 • 2014 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Stor hostellkjede
Hoscar Nominasjoner
 • Hoscar-nominasjoner 2014
 • Ekstra store hostell i hele verden
 • 2014 1ste Stor hostellkjede


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke portforbud
 • Ikke-røyk
 • Kjæledyrvennlig
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
MEININGER Amsterdam City West Located at Orlyplein 1-67, , Amsterdam.
MEININGER Amsterdam City West
Netherlands
Amsterdam 1043 Orlyplein 1-67
87% 930
52.3901110 4.8366665
MEININGER Amsterdam City West
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     1 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Standard 1 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Superior 5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Superior 5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Superior 5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     5 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     6 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Standard 1 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     1 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 1 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     5 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Superior 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     7 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 12 seng Privat Rom Med Bad/wc