X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Magna Grecia Boutique Hotel

54.Mitropoleos Street, Aten, Hellas

kart og veibeskrivelser


74%Rangering

  • 40%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 80%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 40%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Larissis Central Railroad Station:
Ta Deligianni Street og ta til venstre inn Ipirou Street. Kjør i ca 1km til 28th Oktovriou Street. Ta til høyre og kjør 500 meter til enden av gaten og sving til venstre inn Stadiou Avenue som fører til Syntagma-plassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett i ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Fra Eleftherios Venizelos flyplassen:
Ta Attiki Odos Highway (betale bompenger) og følg skilt til Katehaki Avenue. Ta K2E utgang til forhøyet veien. Herfra kan du ta 16K exit som fører til Ymittos Ring for Katehaki Avenue. Følg denne veien rett fram til avkjøringen Y1 for Katehaki og Messogeion Avenue. Ta til venstre i Messogeion og gå rett, følge skilt til Leoforos Vasilissis Sofias. Når du er i Vasilissis Sofias kjøre rett i ca 1km før Syntagma-plassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett i ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Fra Pireus havn:
Ta Akti Miaouli Street og ta til høyre i Vas. Georgiou Ave. Etter 200 meter ta til venstre inn Iroon Polytechniou Ave som fører til Possidonos Ave og deretter til Syngrou Ave. På slutten av Syngrou sving til venstre inn Syntagma-plassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett i ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Fra Kifissos Central Bus Station:
Ta Kifissos Avenue og ta til venstre til Athinon Avenue. Drive for om 2K inntil nå Omonia-plassen. Ta Pireos Ave som fører, etter ca 500 meter, til Stadiou. Kjør for 700 meter og du er på Syntagmaplassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett i ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Vi er på Google Maps!