X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Magna Grecia Boutique Hotel

54.Mitropoleos Street, Aten, Hellas

kart og veibeskrivelser


100%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 100%Personale
  • 100%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 100%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Larissis Central Railroad Station:
Ta Deligianni Street og ta til venstre inn Ipirou Street. Kjør ca 1 km til 28th Oktovriou Street. Ta til høyre og kjør for 500 meter til enden av gaten og ta til venstre inn Stadiougaten Avenue som fører til Syntagma-plassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Fra Eleftherios Venizelos flyplass:
Ta Attiki Odos Highway (pay toll) og følg skilt til Katehaki Avenue. Ta K2E utgang til opphøyet veien. Herfra kan du ta 16K exit som fører til Ymittos Ring for Katehaki Avenue. Følg denne veien rett fram til avkjøringen Y1 for Katehaki og Messogeion Avenue. Ta til venstre i Messogeion og gå rett etter skiltet til Leoforos Vasilissis Sofias. Når du er i Vasilissis Sofias kjør rett for ca 1 km til Syntagma-plassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Fra Pireus havn:
Ta Akti Miaouli Street og ta til høyre i Vas. Georgiou Ave. Etter 200 meter ta til venstre inn Iroon Polytechniou Ave som fører til Possidonos Ave og deretter til Syngrou Ave. På slutten av Syngrou ta til venstre inn Syntagma-plassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Fra Kifissos Central Bus Station:
Ta Kifissos Avenue og ta til venstre til Athinon Avenue. Kjør i ca 2K inntil nå Omonia Square. Ta Pireos Ave som fører, etter ca 500 meter, til Stadiougaten. Drive for 700 meter og du er i Syntagma-plassen. Ta Mitropoleos Street og fortsett ca 300 meter til du kommer til hotellet.

Vi er på Google Maps!