Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Makuto Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 9.0
 • Sikkerhet 9.1
 • Sted 9.2
 • Personale 9.6
 • Atmosphere 9.5
 • Renslighet 8.8
 • Fasiliteter 8.5

Sted

Calle de la Tiña 18

Veibeskrivelser For Eiendom

Fra jernbanestasjonen eller busstasjonen ta buss nr. 3 eller 33 til Gran via en stopper, som også er kjent som katedralen stoppe. Derfra kan du enten komme opp å gå eller ta bussen # 31 for å få opp Albayzin. Gå av på stoppet: Monasterio st. Isabel La Real er makuto ligger 50 meter ned fra klosteret.

Gange fra katedralen: Cross GRAN VIA Street og gå ut av bussen og gå tilbake mot skjæringspunktet du nettopp passerte. Du vil være på en gate kalt Gran Via og i enden av krysset vil bli en Caixa Bank. Cross Gran Via her og gå ut på gaten som heter CARCEL Baja. Fortsette å gå. Deretter fortsetter å gå opp neste gate som heter CALDERERÍA Nueva. Du vil bli gå forbi mange arabiske butikker og restauranter. Ved utgangen av Caldereria Nueva det er en kirke og gatenavnet endres til 'CUESTA DE San Gregorio'. Følg opp denne gaten til du kommer til et imponerende oransje mauriske hus som heter 'Carmen de la Media Luna' med en stor palmtree foran. Her slår til venstre gjennom 'MULADAR DE DONA Sancha» og det første til høyre for deg er Calle Tina (Makuto er i antall 18). Hvis det kommer med tunge hjulet bagasjen anbefaler vi en taxi på Plaza Nueva siden gatene er coblestone (les intructions)


Fra flyplassen: Ta flybussen til Granada og gå av i Gran Vía con Reyes Católicos stopp, (sentrum, estimert tid: 25 min.), Som også er kjent som katedralen stoppe. Derfra følger øvre intructions gange fra katedralen da minibussen 31 ikke når Santa Isabel La Real grunn av gaten restaurering.

Med taxi:
Spørre sjåføren om å ta deg til 'Monasterio de Santa Isabel la Real', som er nærmeste sted å Makuto hvor en taxi kan komme. Det kan koste deg ca 6-8 euro fra buss eller tog St, og â'¬ 30 fra Granadas flyplass avhengig av trafikken. Calle Tina er bare foran denne kloster. Dette alternativet anbefales hvis det kommer med rullestol eller tung bagasje. Noen uhøflig taxi sjåfører kan prøve å slippe deg for noe annet tidspunkt lettere for dem, ikke gå ned hvis ikke la deg på Santa Isabel La Real kloster (biler kan nå dette punktet selv med gatene restaurering).

MED BIL:
Fra Málaga, tar ringveien rundt Granada (Span.: 'circunvalacion'), og ta avkjørsel kalt Mendez Nunez og fortsetter langs Avenida Fuente Nueva til du kommer til Avenida de la Constitucion. Der i lyskrysset, kjør rett fram inn i Avenida de Madrid, og ta
retning Albayzin-Carretera de Murcia.
Fra Carretera de Murcia, skriv deg inn i Albaycín gjennom Sider Street (Calle Sider), fortsett til
du kommer til Salvador kirken (Iglesia del Salvador), en gang det går rundt kirken i Tomasas Street (Carril de las Tomasas), så ta Camino Nuevo de San Nicolas, inntil du kommer minst Santa Isabel la Real.
Du bør parkere i den gaten. For å komme til huset med bil er ikke lett og det er vanskelig å finne et sted å parkere.
Calle Tina er bare foran klosteret Santa Isabel la Real.

En annen mulighet kan være: parkere bilen i parkeringshuset El Triunfo i Avenida de la Consitucion. I dette tilfellet,
Ta til høyre i lyskrysset nevnt ovenfor, i Avenida de la Constitucion, og du vil se parkering
etter noen få meter. Du fortsetter din måte å gå opp eller med taxi.

VIKTIG om kjøring
Distriktet av Albayzín er beskyttet av UNESCO og tilgang med bil er begrenset. Du bør vite at for å komme inn i Calle Sider, må du gjøre det 8-11 am eller 14-20 pm.Otherwise inngangen er begrenset til nabolaget. Det er ingen tidsbegrensning for å avslutte den gamle bydelen.
 • Verdi for pengene 9.0
 • Sikkerhet 9.1
 • Sted 9.2
 • Personale 9.6
 • Atmosphere 9.5
 • Renslighet 8.8
 • Fasiliteter 8.5
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×