Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

C/ Hospital Militar, 14

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Det vil ta deg ca 1/2 time med bil fra flyplassen til Guest House. (Totalt trenger du 130 timer. Fra din ankomsttid til hytta)
Det er et tog (135145) fra flyplassen til sentrum (www.renfe.es/cercanias/malaga), samt en buss (220) n 19 og A uttrykke (www.emtmalaga.es) og en taxi service (sistnevnte kostnad rundt 20-25).
* Hvis du ta tog eller buss (n 19) fra flyplassen til sentral eller busstasjonen i Mlaga du må bytte til buss n 1 for å komme til Guest House. For at du trenger å gå 4 minutter (280 m) til Calle Salitre (hjørne med Jacinto Verdaguer) busstopp n 368.
Spør bussjåføren til å stoppe på Calle Fernando el Catlico busstopp n 105 ved siden av Iglesia de la Victoria. Gå opp mot kirken og deretter se til venstre for gatenavnet 'Calle Hospital Militar'. Det er hus nummer 14, et blått hus på høyre side.
* Hvis du tar en Taxi kan du be sjåføren om å ta deg til første busstopp på Calle Fernando el Catlico ved siden av Iglesia de la Victoria og deretter slå den aller første til høyre mot kirken (bare noen få meter ), gå av fra Taxi og deretter se til venstre for gatenavnet Calle Hospital Militar, 14.
* Hvis du kjører din egen bil med en navi-systemet, kan du skrive inn navnet på gaten Calle Fernando el Catlico, en helt i begynnelsen av gaten er det en bussholdeplass, slår den aller første til høyre mot kirken (bare noen få meter), gå av fra bilen og deretter se til venstre for gatenavnet Calle Hospital Militar. Når du har funnet Lodge kan du se etter en parkeringsplass.

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×