X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til MalagaLodge

C/ Hospital Militar, 14, Malaga, Spania

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 89%Verdi for pengene
  • 91%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 96%Personale
  • 91%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 84%Fasiliteter

Oversatt av Google Det vil ta deg ca 1/2 time med bil fra flyplassen til Guest House. (Totalt trenger du 130 timer. Fra din ankomsttid til hytta)
Det er et tog (135145) fra flyplassen til sentrum (www.renfe.es/cercanias/malaga), samt en buss (220) n 19 og A uttrykke (www.emtmalaga.es) og en taxi service (sistnevnte kostnad rundt 20-25).
* Hvis du ta tog eller buss (n 19) fra flyplassen til sentral eller busstasjonen i Mlaga du må bytte til buss n 1 for å komme til Guest House. For at du trenger å gå 4 minutter (280 m) til Calle Salitre (hjørne med Jacinto Verdaguer) busstopp n 368.
Spør bussjåføren til å stoppe på Calle Fernando el Catlico busstopp n 105 ved siden av Iglesia de la Victoria. Gå opp mot kirken og deretter se til venstre for gatenavnet 'Calle Hospital Militar'. Det er hus nummer 14, et blått hus på høyre side.
* Hvis du tar en Taxi kan du be sjåføren om å ta deg til første busstopp på Calle Fernando el Catlico ved siden av Iglesia de la Victoria og deretter slå den aller første til høyre mot kirken (bare noen få meter ), gå av fra Taxi og deretter se til venstre for gatenavnet Calle Hospital Militar, 14.
* Hvis du kjører din egen bil med en navi-systemet, kan du skrive inn navnet på gaten Calle Fernando el Catlico, en helt i begynnelsen av gaten er det en bussholdeplass, slår den aller første til høyre mot kirken (bare noen få meter), gå av fra bilen og deretter se til venstre for gatenavnet Calle Hospital Militar. Når du har funnet Lodge kan du se etter en parkeringsplass.