X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Mamallena Backpackers

'Casa 7-62, Calle Primera, Perejil', Panama by, Panama

kart og veibeskrivelser


81%Rangering

  • 83%Verdi for pengene
  • 83%Sikkerhet
  • 65%Sted
  • 83%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 83%Renslighet
  • 83%Fasiliteter

Oversatt av Google Med taxi,
Hvis du trenger transport til eller fra flyplassen eller annen transport transport, kan du kontakte oss med dine opplysninger.
Uansett hvor du kommer fra en taxi er enklest for første gang. Fortell taxisjåføren 'La Primera calle, Perejil, en la misma casa de La Junta Comunal de Calidonia no Perejil. Tiene que entrar donde esta Antigua Million y seguir la calle, doblar a la izquierda. Estamos 50 metros antes de Via Espania, en la misma casa de la Junta Comunal de Calidonia. '

De kan også slippe deg overfor Farmacias Arrocha i Perejil, vil du se en bygning kalt 'Govimar', gå opp denne gaten og vi er på rett handside.

Vi har også en flyplass pickup service fra den internasjonale flyplassen. Det er $ 30 (omtrent samme pris som en taxi) for 1-4 personer, og vi skal prøve og sette deg sammen i en gruppe med andre mennesker å gjøre det billigere hvis vi kan.

MED BUSS
Die hard backpackere vil sannsynligvis gjøre det på denne måten,
Fra den internasjonale flyplassen-
Vanligvis bare tilrådelig på dagtid. Det kan ta 1-2 timer avhengig av trafikken, og koster 25 cent på dette stadiet. Det vil gå hele veien langs Via Espana. Fortell sjåføren du vil 'Farmácias Arrochas no Perejil'. Motsatt Arrocha på Via Espania er Govimar, ved siden av det er en Delta bensinstasjon. Gå opp gaten som Govimar er på og vi er på høyre side, er det den første hvite huset., Den andre porten og opp til toppen.
For å nå bussen, avslutter flyplassterminalen og gå til høyre, gå rundt siden av kafeen og gå gjennom parkeringsplassen og opp til hovedveien. Kryss veien og vente på bussen ly for en buss som sier 'tocumen-VIA ESPANA "på forsiden. Med ryggen til flyplassterminalen bussen skal reise til venstre. Det er enkelt, men du må kanskje be om litt lokal hjelp.

Fra bussterminalen / Innenriks flyplassen (Albrook) -
Å komme til oss fra Albrook bussterminalen (der alle bussene kommer og går) er enkelt, så lenge du vet hvor du skal gå av. Hoppe på en buss som sier Via España, på forsiden og fortelle driveren du ønsker å gå av på 'UNIVERSIDAD LATINA'. Derfra krysser veien, leder opp til Via Espana, og du bør komme ut på "Farmacia Aroccha ', kors på gangfeltet og gå rett opp, med Govimar på venstre side, og vi vil være det hvite huset på høyre, andre gate og opp til toppen.
Fra den innenlandske flyplassen følger de samme retninger som ovenfor men først må du komme til bussterminalen! som er $ 2 taxi.