X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Mambo Tango Youth Hostel

Poeta Cabanyes 23, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


81%Rangering

  • 78%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 84%Personale
  • 77%Atmosphere
  • 78%Renslighet
  • 77%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Prat Airport:
Ta flybuss og gå av på siste stopp, Plaa Catalunya. Derfra ta metro linje 3 (grønn linje) og gå av på Parallel stasjon. Gå ut exit for Sant Pau og deretter Fontrodona. Når du er ute av stasjonen, gå rett i ett minutt. Når du ser Burger King, sving til venstre. Gaten heter Poeta Cabanye og var i nummer 23!

Fra Girona flyplass:
Ta bussen og gå av på siste stopp, Barcelona Nord stasjon. Herfra tar metro L1 (rød linje) til Plaa Catalunya. Endre her til linje 3 (grønn linje) og gå av i Parallel stasjon. Gå ut exit for Sant Pau og deretter Fontrodona. Når du er ute av stasjonen, gå rett i ett minutt. Når du ser Burger King, sving til venstre. Gaten heter Poeta Cabanye og var i nummer 23!

Fra Sants jernbanestasjon:
Ta metro linje 3 til Parallel stasjonen. Gå ut exit for Sant Pau og deretter Fontrodona. Når du er ute av stasjonen, gå rett i ett minutt. Når du ser Burger King, sving til venstre. Gaten heter Poeta Cabanye og var i nummer 23!

Fra Barcelona Nord:
Ta metro L1 (rød linje) til Plaa Catalunya. Endre her til linje 3 (grønn linje) og gå av i Parallel stasjon. Gå ut exit for Sant Pau og deretter Fontrodona. Når du er ute av stasjonen, gå rett i ett minutt. Når du ser Burger King, sving til venstre. Gaten heter Poeta Cabanye og var i nummer 23!

Fra Parallel stasjonen:
Gå ut exit for Sant Pau og deretter Fontrodona. Når du er ute av stasjonen, gå rett i ett minutt. Når du ser Burger King, sving til venstre. Gaten heter Poeta Cabanye og var i nummer 23!

Vær svært forsiktig med å plukke lommer i Barcelona; de gjør svært gode triks. Vær oppmerksom på spesielt på metroen når youre kommer med alle dine eiendeler på deg, og også på alle turistattraksjoner.