X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Mapamundo

Calle Milans, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


88%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 96%Sted
  • 95%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 85%Renslighet
  • 84%Fasiliteter

Oversatt av Google NB: Hvis du ankommer senere enn angitt, eller har problemer med å finne gjestehuset, vennligst gi oss en samtale / send oss ​​en tekst


Kan du komme rett til eiendommen etter at du har kommet i Barcelona, ​​så vi vil vente på deg her på timen du angitt i bookingen.

Ankommer fra flyplassen i Barcelona

Buss:
Når du kommer ut av flyplassen i Barcelona anbefaler vi deg å ta en blå buss kalt Aerobus til Plaza Catalunya. Denne bussen forbinder flyplassen til byen, og det er den enkleste måten å ankomme. Det er ca 4 euro, men det etterlater deg i sentrum av Barcelona. Du må gå av bussen i Plaza Catalunya. (Dette er endestasjonen)

I Plaza Catalunya må du ta en metro.

Metroen du må ta er Metro Linje 3 (den grønne linjen) med retning Zona Universitaria. Når du vil være i metro Direction Zona Universitaria, vil du passere metrostasjonen Liceu og den neste er Drassanes. Du må gå av i 'Drassanes' Station, avslutter Las Ramblas.

Like foran utkjørselen av stasjonen, er det Carrer de Josep Anselm Clave Street.

Denne gaten er på venstre side, Dette betyr at når du er på Ramblas, med Plaza Catalunya i ryggen og Colon statue foran deg, er det på venstre side. Du må følge Josep Anselm Clave Street. Denne gaten endringer det navnet til Carrer Ample.

Når du går i Carrer Ample og komme frem til hjørnet med Carrer d'Aviny (den andre siden av Avign heter calle Simo Oller), ta til venstre i Avinyo, den andre gate til høyre vil nå være Carrer de Milans. Ta til høyre inn Carrer Milans (Tegnet av gatenavnet skal være på motsatt side som du står overfor). Du finner oss på nummer 4, ringe på døra merket 'Marcelo, Principal 3a''.
Tog:
Hvert 30. minutt et tog går fra flyplassen. Ta toget og gå av i Barcelona Sants Station, så må du ta Metro, linje 3 (grønn linje) med retning Canyelles og gå av på 'Drassanes' Station. Når du er i Drassanes du følge forklaringene ovenfor.


Kommer fra Girona Airport:

Ta bussen til Barcelona før Estacio Nord. I fronten er det en T-banestasjon. Du må ta Linje 1 (rød linje) med retning til Hospital de Bellvitge. Du må gå av på Plaza Catalunya. Bytt til linje 3 (grønn linje) med retning Zona Universitaria. Du passerer Liceu metrostasjon og gå av i Drassanes. Når du er i Drassanes du følge forklaringene ovenfor.