X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Maqai Beach

P.O. Box 65 Matei, Qamea Island, Taveuni Island, Fiji

86%Rangering

 • 60%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 90%Personale
 • 90%Atmosphere
 • 90%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I det øyeblikket du setter øynene på Qamea øya, vil Maqai være sikker på å fange ditt hjerte og ta pusten fra deg.
Tenk deg en rolig tropisk øy paradis blant et bakteppe av regnskog, kokospalmer svaiende, en uberørt strekning med hvit sandstrand, flotte korallrev og krystallklare varme vannet med de vennligste mennesker i verden - dette er Maqai.
Må komme og bli med oss!

Overnattingstyper
Maqai tilbyr et utvalg av innkvartering som passer de fleste behov. Velg fra strandkanten bures eller sovesal overnatting.

10 BED TREETOP DORMITORY
Ligger i første etasje vår 10 seng Treetop sovesal er romslig og har køyesenger med myggnett, vifter, felles bad, egen veranda og ligger i en tropisk regnskog med fantastisk 360 graders utsikt over havet og området rundt.

4 BED felles hage BURE
Våre 4 soverom delt bures med eget bad og egen terrasse, som ligger i den frodige hagen med utsikt over havet vil ha deg som bor i stil.

FRONT ECO safari telt
Kom og opplev glamping ..
Glamping (verb) = glamorøse + camping. disse 10 Safari hyttene ligger bare noen få skritt over vannet og inneholder alle de små luksus fra hjemmet. Hevet tregulv, privat veranda med fluktstoler, eget bad, komfortable senger med myggnetting og fans, kvalitet sengetøy.

Våre Safari hytter plass til 1-4 personer, (2 voksne og inntil 2 barn under 12 år). Ligger langs vannet foran og ligger blant palmer inkludert er en privat dekk ut foran for å se på bølgene og nyte utsikten, og eget bad på baksiden.

Sandbanke
The Sand Bar er hjertet av feriestedet med god plass til å slappe av under det store taket. Med skinnstoler, mahogny bord og en hvit sandstrand etasje og stue. Det er der alle kommer til å spise og mingle og dele historier med gjester og lokalbefolkningen.
Du vil ofte høre latter sang og gitarer holde i live øya atmosfære.
Kveldsunderholdning innebærer levende musikk og en tradisjonell kava økt tre ganger ukentlig. Vi har ofte dans, bål, brann spinne show og morsomme spill for barn og voksne.

SERVERING Måltider
En moderat priset daglig måltid plan på Maqai er nødvendig som vi er så fjern det er ingen andre steder å spise på øya. Menyen er variert og endres daglig vil du nyte ferske økologiske råvarer fra våre stedet organisk hage, fersk lokal fisk, vann i munnen fijianske hjemmelagde delikatesser, fijiansk fusion måltider og andre rundt om i verden delikatesser.
3 Måltidene serveres daglig - kontinental og tilberedt frokost, lunsj og middag. Gjester med spesielle diettbehov er godt ivaretatt - bare gi oss beskjed på din bestilling du spesielle kosttilskudd. Barn under fire år leke og spise gratis.

DAGLIG Måltider
$ 40 for barn under 12 år
Voksne $ 75,00
Per person per dag inkludert skatter.

CAFE OG BAR
Innenfor sandbanke det er også en nyansatt kafé som serverer snacks, deilige nybakte kaker, toast, te og kaffe, smoothies og drikke.
Slapp av og omgås på vår nye øy bar. Baren ansatte vil blande deg opp en cocktail, mocktail eller hva du måtte ønske.

Ting å gjøre:
Ferien med oss ​​kan være actionfylt eller helt avslappet - ditt valg! Det er så mye å se og utforske. Fra fotturer, snorkling, dykking, velvære, landsbybesøk, tradisjonelle håndverket å gjøre, piknik og surfing
. Surfers - dette er en surfers paradise, er Maqai rev pass ligger rett utenfor kysten, kan ikke du bo nærmere enn vår resort - en kort båttur vil ha deg surfing Fijis hotteste nye surfe spot og hvis du alltid har ønsket å lære å surfe - elevens bølge ligger i fronten av anlegget.

VÅR ECO RESORT
Vår lille feriested med et stort hjerte opprettholder den lille øya Eco verdier av gamle dager. Vi er stolte av våre Eco initiativer; vi bruker solenergi for energi, vokser våre grønnsaker og frukt på stedet i vår økologiske hage, bruker friskt kildevann fra fjellene, resirkulere, gjenbruke og redusere avfallet vårt.
Må komme og bli med oss ​​for en ferie av livet tid i dette virkelig uberørt og uoppdaget paradis, Northern Islands av Fiji.
Kommer inn som gjest og forlater som en venn.

TRAVEL DESK
På sandbanke det er også et område for å planlegge dine aktiviteter, opplevelser og reise. Irene og Cathy, vil vår vennlige og kunnskapsrike reisekontor assistenter hjelpe deg å planlegge med hva som er å se og gjøre på Qamea og øya Taveuni. Det er så mye å gjøre fra, snorkling safari, landsbyen turer, snorkling, dykking, jungel turer, piknik, Bouma Fall besøk, Lavena Coastal Walk Black Pearl gårdsbesøk, surfe leksjoner, surfe turer. Fijiansk massasje eller bare ligge i en hengekøye og lese en bok eller gjøre noe!

HVORDAN KOMME TIL HER:
For å nå Qamea fra Nadi, er det to alternativer-fly eller ferge.

Alternativ 1 - FLY
Rask og enkel .........
Flybilletter fra Nadi til Taveuni gå 2-3 ganger daglig.
www.fijiairways.com
Fly av Suva fly to ganger ukentlig
www.northernair.com.fj
Northern Air Ph (679) 3475 005

Alternativ 2 - FERRY
Billig og eventyrlystne .....
Lag din egen måte å Walu Bay i hovedstaden Suva. Ferge til Taveuni fraviker Walu Bay på tirsdager og fredager. Turen er en overnatting reise. Økonomibilletter er F $ 60-70 pp og sovende hytter er også tilgjengelig på "Lomaiviti Princess '- vi anbefaler dette alternativet for din komfort.

Overføringer til ty
Vi vil møte deg på Matei flyplassen Taveuni og skysser deg tour resort. En kort bil-og båttur vil ha deg på Maqai i en time. Vi kan også møte deg fra fergekaien.
Overføringer tilbake $ 110,00 per voksen fra Matei Airport Taveuni Barn under 12 år
Overføringer tilbake $ 140,00 per voksen fra Taveuni Ferry Landing Barn under 12 år $ 80,00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Cafe
 • Takvifte
 • Spillrom
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Restaurant
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær til leie


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Maqai Beach Located at P.O. Box 65 Matei, Qamea Island, Taveuni Island.
Maqai Beach
Fiji
Taveuni Island P.O. Box 65 Matei, Qamea Island
86% 25
-16.8042124 -179.7827625
Maqai Beach
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 10 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc