X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Mara House

Salah Al Din Al Ayoubi, Luxor, Egypt

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Mara House er ikke bare en ren seng for natten - det er en reisende drøm erfaring i komfort, innredning, ærlige råd og kvalitet sightseeing - dokumentert av vår høy vurdering på Tripadvisor.

Mitt navn er Mara, jeg er irsk og huset mitt er 10 min. gange (0.5km.) fra baksiden av jernbanestasjonen og 15 minutter gangavstand. fra Luxor Temple. Når du krysser under jernbanestasjonen du forlater kjaset og maset med sentrum turistområde bak deg, og får oppleve livet i et familiesamfunn der vi har vår egen lokale baker, slakter, snekkere osv. barna leke fritt i street og de voksne sitte å prate på trappene mens du ser verden gå forbi.

På Mara House har du din egen private soverom + privat stue og bad. Vi har også en vakker takterrasse fylte med planter - et flott sted å slappe av om kvelden.

Jeg tar ingen "kommisjon" fra drosjer, guider, butikker, markeder, restauranter osv. som jeg vil anbefale. Dette er ferie, og jeg vil at det skal være perfekt!

Frokost er inkludert og serveres 06:30-10:30.
Rommene blir rengjort daglig, og vi tilbyr et vaskeri

FASILITETER
Europeiske madrasser ........ Jeg har blitt fortalt at vi har de beste sengene i Egypt!
Ingen bugs, maur eller mygg!
Sengetøy og håndklær er inkludert.
Ingen mangel på varmt vann.
Gratis Wi-Fi i baren nedenunder og noen rom
Satellitt-TV i de fleste, men ikke alle rom.
Air condition soverom.
Transfer fra flyplassen er 50 LE totalt (75 LE totalt etter midnatt)
Transfer fra jernbanestasjonen er 20 LE totalt
Offisiell sjekk ut tid er kl 11 og innsjekking er 12 middag, men hvis du sender oss din ankomst og avreise detaljer vil vi prøve å matche deg opp med en tidlig sjekke ut hvis du ankommer tidlig.

Vi er godt kjent for våre turer hver dag fra Mara House med kvalitet guider og ingen side-turer for shopping. Vi er glade hvis du blir med oss ​​på disse turene, men vi trenger ikke dytte dem på deg, og vi er ganske fornøyd hvis våre gjester velger å gå med utenfor turoperatører etc.

Ved ankomst får du en omfattende informasjonshefte, kart etc. som dekker alt du trenger å vite. Den inneholder, taxi priser, tipper retningslinjer, tur priser etc. Det er ingen skjulte avgifter, lagt statister, ekstrautstyr eller provisjoner å frykte på den endelige regningen. Kontinuerlig tipping er ikke forventet eller oppmuntret til Mara House. Det er en felles tips boksen dersom du ønsker å bruke den. Guider og tur sjåfører forventer et tips i henhold til din tilfredsstillelse av sine tjenester - dette er normalt overalt i Egypt.

Ikke-refunderbart depositum er tatt av Mara House via ditt kredittkort ved bestilling, og ved avbestilling innen 5 dager etter ankomst dato eller i manglende oppmøte hele beløpet betales.

Ta gjerne email meg for informasjon eller hjelp du trenger etter at bestillingen - det er helt normalt for meg å bytte minst 10 - 20 eller flere e-poster med mine gjester før den kommer!

Ser frem til å møte youMara

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Mara House Located at Salah Al Din Al Ayoubi, , Luxor.
Mara House
Egypt
Luxor Salah Al Din Al Ayoubi
0% 44
25.6932616 32.6507878
Mara House
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc