X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Matala Bay Hotel

Matala, Heraklion, Crete, Heraklion, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Matala Bay hotell bygget opp i den sentrale sporten til Matala, ved foten av fjellet, omgitt av trær og grøntområder, med Cretan tradisjonell stil og nylig pusset opp, og tilbyr gjestfrihet og familie varme med oppmerksomme tjenester for alle som lengter etter å få sin ideelle ferie på Kreta kombinere freden og roen i vakre omgivelser med mange muligheter for underholdning og rekreasjon.
Hotellet har 55 komfortable rom og 10 leiligheter for familier, pluss at utenfor rommet kan du finne alt du trenger å ha en hyggelig tid.

Du kan friske opp i bassenget nyter kaffen i bassengbaren mens barna leker ved din side eller i barnehagen. Hvis du liker sport, kan du finne vannsportaktiviteter i nærheten Komos stranden. Videre kan du gå for en spasertur på fjellene rundt, for å oppleve omgivelsene med ridning eller å delta på dykkeleksjoner.
Selvfølgelig bør du ikke gå glipp av å smake på retter fra vår kokk Kostas, laget av rene kretiske produkter - de fleste av dem hjemmelaget - og å drikke vår kretiske viner, som du kan finne i hotellets restaurant. Om natten, vil Michael være venter på deg i hotellets bar for å tjene deg en spesiell cocktail på forsiden av den lettet bassenget mens barna leker i videospill rom.

Videre har du alltid muligheten til å gå til fots, siden hotellet ligger bare 200 meter langt, for en svømmetur på Golden Beach ved siden av de naturlige grotter fra romertiden, og hvis du ønsker noe spesielt, kan du gå gjennom en bane med buskete vekst til "Red Beach", et fantastisk sted som har tatt navnet sitt fra den røde fargen på sand. Likeledes bør du ikke glemme å besøke stranden i nærheten av Komos med sine antikviteter og den endeløse sandstrand.
Til slutt, hvis du ønsker å besøke skjønnheten i resten av øya kan du ta del i organiserte utflukter rundt Kreta, men hvis du foretrekker din egen utflukt plan har du mulighet til å leie en bil fra oss.
Rett ved siden av hovedenheten, har vi bygget for deg Villa Koudouris leilighetene, hvor du kan finne alle de moderne bekvemmeligheter som bad, kjøkken, air-condition, telefon, musikk, satellitt-TV, safe. Hver leilighet har to uavhengige rom som kan sette opp til fem personer som gir mulighet for en mer familie opphold til de som ønsker det.
Videre, ved siden av leilighetene er det vår mini marked med alt du trenger fra vin og forfriskninger til sigaretter og bøker, alltid på den beste prisen.
Kort fortalt kan du finne: 55 komfortable rom, 2 suiter, en villa, 10 leiligheter, sentralt trygge, TV-rom, videospill rom, heis, bar, snack bar, basseng bar, restaurant, svømmebasseng, lekeplass, barnehage, bordtennis , parkeringsplass, minimarked, leie en bil, vann idrettsanlegg på Komos stranden. Det er også mulighet for ridning og dykking leksjoner.
Vi inviterer deg til å tilbringe ferien med oss, nærhet til naturen, i en vennlig og gjestfritt miljø, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å ha en uforglemmelig ferie.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 7 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 7 dager før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen 7 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Direct Dial Telephone
 • Heis
 • Faksservice
 • Gratis internettilgang
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs svømmebasseng
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Svømmebasseng


Betingelser

 • Ikke portforbud


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 7 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Matala Bay Hotel Located at Matala, Heraklion, Crete, , Heraklion.
Matala Bay Hotel
Greece
Heraklion Crete 70200 Matala, Heraklion, Crete
0% 0
34.9928787 24.7492790
Matala Bay Hotel
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc