X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Max Apartments

Via San Zanobi 22, Firenze, Tuscany, Italia

87%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 93%Sted
 • 90%Personale
 • 83%Atmosphere
 • 90%Renslighet
 • 83%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Leilighetene ligger i hjertet av det historiske sentrum av Firenze, i det området av San Lorenzo-markedet, bare få skritt fra Via Cavour, en av de mest kjente og berømte i Firenze for shopping, så vel som den viktigste attraksjoner alpinanlegg som Museum of the Academy, Duomo og Giottos klokketårn, Ponte Vecchio og Uffizi-galleriet: alle attraksjonene er innen gangavstand.

Ligger i andre etasje i en bygning veldig stille, har alle leilighetene nylig blitt renovert for å tilby sine kunder et veldig komfortabelt opphold og karakteristisk i samsvar med en pris.

Leilighetene består av kjøkken med vaskemaskin, mikrobølgeovn, kjøkkenutstyr, bad og en hems med en romantisk soverom som har et tak med synlige trebjelker og takvinduer.
Leilighetene har plass til 1-2 personer, bare noen kan være forberedt på forespørsel for å imøtekomme tre eller fire personer.
Leilighetene ligger i via San Zanobi 22 og Via Guelfa 94: du bør kontakte Mrs. Maristella å bli enige om leiligheten din

Sjekk inn / sjekk ut:
Vi aksepterer am Ankomst 12-20: du bør kontakte Mrs. Maristella

Leilighetene er ikke møblert med resepsjonstjenester: det er derfor nødvendig å ta kontakt på telefon den som er ansvarlig for levering av nøklene.
Mrs. Maristella venter deg til leiligheten for å ønske deg velkommen og gi deg all nødvendig informasjon.

Reservasjon policy:
før ankomstdagen, til 20.00.
På den totale prisen for oppholdet vil bli lagt til prisen på euro 30 for sluttrengjøring.
72 timer avbestillingsregler

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Leiligheten var fin og funksjonell tross sine begrensninger. Han sover bra og på et tidspunkt blir et lite hjem i løpet av forbigående reise opphold. Utstyret (vaskemaskin, kjøkkenutstyr, møbler, TV, mikrobølgeovn, etc..) Er skikkelig og korrekt. Stor seng og ekstra klær, er oppvarming godt regulert og ikke føles kaldt. Maristella, sjefen, er en sjarmerende og velkommen og gjestfrihet er en gave for den reisende.
  Les mer

Fasiliteter

 • Gratis internettilgang
 • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Max Apartments Located at Via San Zanobi 22, , Florence.
Max Apartments
Italy
Florence 50129 Via San Zanobi 22
87% 22
43.7810050 11.2568450
Max Apartments
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 6 seng Privat Rom Med Bad/wc