X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Mediterranean Youth Hostel

Diputació 335 principal, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


87%Rangering

  • 87%Verdi for pengene
  • 88%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 92%Personale
  • 86%Atmosphere
  • 83%Renslighet
  • 84%Fasiliteter

Oversatt av Google Først av alt, vær så snill, IKKE FORVIRRE GIRONA METRO STOP (LINE-4 ,, Barcelona sentrum) MED Girona by togstasjonen (1 time fra BARCELONA !!)

Fra PRAT AIRPORT:

... Terminal 2:

Ta toget. Først av alt, kjøpe i A.Machines T-10 kort (Aldri en, to eller tre dager kort, bare verdig gjør syv eller åtte turer per dag!), Er det bare 10,30 €, og du kan bruke den (og dele med andre!) hele året, i dette toget fra flyplassen og alle metro- og busstasjoner i Barcelona by.
Deretter ta toget til Passeig de Gracia stasjon; derfra bytte til metrolinje 4 (gul) og i ett stopp du får til Girona stasjon. I Girona gaten på hjørnet av Diputacio gaten finner du vandrerhjemmet på nummer 335 Diputacio st.

... Terminal 1:

Det er to alternativer. Billig alternativ er å ta gratis buss til Terminal 2 og følg deretter instruksjonene som ovenfor.
Den komfortable alternativet er å ta flybuss (5,90 €) til Plaza Catalunya (det er siste stopp). Derfra ta metro linje 1 (rød) for ett stopp til Urquinaona Station. Her bytte til linje 4 (gul) til Girona stasjon (det er to stopp). I Girona gaten på hjørnet av Diputacio gaten finner du vandrerhjemmet på nummer 335 Diputacio st.

Fra Girona flyplass:

Bussen tar deg til Barcelona Estacio del Nord i 70 minutter. Bussen vil forlate deg på busstasjonen som ligger i gangavstand til vandrerhjemmet. Gå opp Calle Roger de Flor og ta til venstre ved Calle Diputacio. Det vil ta 15 minutter.
Ellers med metro ta linje 1 for ett stopp til Urquinaona stasjonen; bytte her til linje 4 (gul) og i to stopp gå av i Girona stasjon.
Hvis du har tung bagasje, vil en taxi ikke koste mer enn 10 €

På samme måte hvis du ankommer med buss på Estacio del Nord.

Fra Reus flyplass:

Ta bussen (Hispano Igualadina selskap) til Barcelona Sants Station (sentralstasjonen). Det tar en time .. Sjekk tiden bord på http://www.igualadina.com/pdfs/REUS%20AIRPORT.pdf

Fra Sants stasjon (togstasjonen):
Endre på t-banen og ta linje 5 (blå) til Verdaguer T-banestasjon og endre her på linje 4 (gul). Gå av på Girona t-banestasjon som er metrostasjonen ved siden av vandrerhjemmet.

Ikke gå til Girona by! Det er en time-og-en-halv time fra Barcelona!

Hvis du trenger mer informasjon, vennligst kontakt oss etter bestilling.