X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Mediterranean Youth Hostel

Diputació 335 principal, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 89%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 92%Personale
  • 89%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 86%Fasiliteter

Oversatt av Google Først av alt, vær så snill, IKKE FORVIRRE GIRONA METRO STOP (LINE-4,, Barcelona sentrum) MED GIRONA CITY TRAIN STATION (1 time fra BARCELONA!)

Fra PRAT AIRPORT:

... Terminal 2:

Ta toget. Først av alt, kjøpe i A.Machines T-10 kort (Aldri ett, to eller tre dager kort, bare verdig gjør syv eller åtte turer per dag!), Er det bare 10,30 €, og du kan bruke den (og dele med andre!) hele året, i dette toget fra flyplassen og alle metro-og busstasjoner i Barcelona by.
Deretter ta toget til Passeig de Gracia stasjon; derfra bytte til Metro Linje 4 (gul) og i ett stopp du får til Girona stasjon. I Girona gate på hjørnet av Diputacio gate finner du vandrerhjemmet på nummer 335 Diputacio st.

... Terminal 1:

Det er to alternativer. Det billige alternativet er å ta gratis buss til Terminal 2 og følg deretter instruksjonene som ovenfor.
Den komfortable alternativet er å ta flybuss (5,90 €) til Plaza Catalunya (det er siste stopp). Derfra ta metro linje 1 (rød) for ett stopp til stasjonen Urquinaona. Her, bytte til linje 4 (gul) til Girona stasjonen (det er to stopp). I Girona gate på hjørnet av Diputacio gate finner du vandrerhjemmet på nummer 335 Diputacio st.

Fra Girona flyplass:

Bussen tar deg til Barcelona Estacio del Nord i 70 minutter. Bussen vil forlate deg på busstasjonen som ligger i gangavstand til vandrerhjemmet. Gå opp Calle Roger de Flor og ta til venstre ved Calle Diputacio. Det tar 15 minutter.
Ellers, med metro ta linje 1 for ett stopp til Urquinaona stasjonen; skifte her til linje 4 (gul) og i to stopp gå av i Girona stasjon.
Hvis du har tung bagasje, vil en taxi ikke koste mer enn 10 €

På samme måte hvis du ankommer med buss på Estacio del Nord.

FRA Reus flyplass:

Ta bussen (Hispano Igualadina selskap) til Barcelona Sants Station (sentralstasjonen). Det tar en time .. Sjekk tiden bord på http://www.igualadina.com/pdfs/REUS% 20AIRPORT.pdf

Fra Sants stasjon (togstasjon):
Endre på metro og ta linje 5 (blå) til Verdaguer metrostasjonen og endre her på Linje 4 (gul). Gå av på Girona t-banestasjon som er metrostasjonen ved siden av vandrerhjemmet.

Ikke gå til Girona by! Det er en time-og-en-halv fra Barcelona!

Hvis du trenger mer informasjon, ta kontakt med oss ​​etter bestilling.