X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Medulin-house for vacation!

Centar 263, Pula, Kroatia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Her er vi på langt sør av Istria-halvøya. Du finner her minst en del av svaret på hvorfor Istria kalles "Terra Magica" og finne ut hvorfor Medulin rivieraen har blitt valgt av så mange familier, idrettsutøvere, fritidsbåtfolk, naturelskere og unge som sin favoritt feriemål.

Medulin er en vakker liten turistsentrum i Istra (Kroatia), 7 km fra Pula. Huset vårt ligger i sentrum av Medulin, i nærheten av restauranter, butikker, disco klubber, kaffebarer, postkontor.

Et karakteristisk trekk ved Medulin rivieraen er sikkert sitt mangfold. Besøkende kan velge sand, steinete, grusstrender eller de med klipper. Det er også strender med dusj, klappstoler og rikt idrett tilby eller en av de mange bortgjemte bukter hvor du kan nyte den fortryllende natur og krystallklart hav. Naturen har vært raus. Den spesielle kjennetegn ved disse strendene finnes furutrær som beskytter fra den varme solen midt på dagen hvor du kan slappe av med kvitrende sirisser.

Huset vårt består av: to store rom, stue, kjøkken og spisestue, balkong med havutsikt og ett bad. Huset som helhet kan passe opp til åtte personer.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Stor hostel, fin lokalisering, stor og meget vennlig eier, er en ulempe mangel på internett, men svært nær er offentlig wi-fi, jeg virkelig anbefale det :)
  Les mer
   Anonym, Polen, Mann, 18-24
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Strykejern/strykebrett
 • Bestikk


Betingelser

 • Kjæledyrvennlig
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Medulin-house for vacation! Located at Centar 263, , Pula.
Medulin-house for vacation!
Croatia
Pula Croatia , Medu Centar 263
0% 9
44.8210454 13.9374768
Medulin-house for vacation!
    Ledige rom     Standard 6 seng Privat Felles Bad     Standard 4 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard 8 seng Privat Rom Med Bad/wc