X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Melinda's Garden

Boracay Island, Aklan, Boracay Island, Filippinene

83%Rangering

 • 90%Verdi for pengene
 • 70%Sikkerhet
 • 95%Sted
 • 90%Personale
 • 85%Atmosphere
 • 75%Renslighet
 • 75%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotellet beskrivelse er ikke den oppfatning av eieren, men høytidelig sammensatt av kunder.
Det er veldig nær Paradise. Havet er fantastisk, sanden er hvit og stranden er omgitt av kokospalmer som gir deg en fantastisk utsikt nær en Hollywood-film.

Melinda 's Garden er stengt for Station, på den roligere enden av stranden. Turen til stranden er bokstavelig talt 2 minutter. Det er utmerket. Stedet er lett å finne som det er skiltet fra hovedstranden stripe.
Melinda Garden er en fantastisk tropisk hage full av planter og trær.
Det er et stykke naturlig atmosfære gjemt bort fra de uhyrlige konkrete hoteller på øya. Melinda Garden tilbyr en smak av mer rolige tider i Boracay før begynte siste utviklingen truer harmonien av øya.

Hyttene er laget av bambus og kokos blader med et bad laget av stein og en fantastisk veranda med hengekøye, bord og stoler i bambus. Hengekøye er et flott sted å slappe av og ta en pause fra solen. Rommene er fantastisk, så romantisk og rent hver dag. Disse tradisjonelle hytter gjør en fin forskjell til alle de andre feriestedene på øya, og selv om de vanlige hyttene er enkelt, får du alt du trenger for en god pris. Det føles rustikk og hjemmekoselig - akkurat det du leter etter.
I aircon og aircon Deluxe hytter prøver de å kombinere den rustikke stilen med litt luksus: ferske laken, håndklær (inkludert badehåndklær) hver dag, kjøleskap, TV og king-size-senger.

Hytter i jungelen (minst føles det sånn), men likevel nær berømte White Beach, men vekk fra partiet området. Den stille avslapning av å drikke kaffe på en hengekøye i morgen med kanskje bare en nysgjerrig firfisle for selskapet er en opplevelse som ikke kan matches av et 4 stjerners turisthotell med upersonlig buffé-tjeneste.

De ansatte er så hjelpsomme og vennlige, alltid tilgjengelig for noe, uansett hvilken tid på døgnet uansett. De også gi deg strand matter, bøker og ferske kokosnøtter direkte fra treet. De svarer på spørsmål og gi deg informasjon om øya. En fin liten bar serverer frokost, og det er en liten massasje hytte på området, der du kan ha billige massasjer til enhver tid.
Cooper, kan hunden se skummelt og bark når du ankommer, men han er virkelig ufarlig. Kattene rundt eiendommen er så hyggelig og søt.

Selv så området er den roligste av øya er det ikke så langt fra nattelivet med masse underholdning, restauranter og nattshow. Alt er ganske billig der. Transport rundt øya koster noen få cent. Tatoveringer er i tillegg billig som massasje. Maten er god, og fisken er fersk på overraskende billige priser. Det er virkelig verdt å prøve fersk kokos som en drink og et måltid, samt tropiske frukter som mango og papaya som smaker godt her. Du kan spise for så lite som 1 euro per måltid og 5 euro for en enorm 'Spis alt du kan "fisk middag med massevis av ferske østers. Hvis du reiser alene er det så lett å finne et hyggelig selskap. Hva annet vil du fra en ferie?
Det er vanskelig å beskrive, men hvis du liker naturen du kommer til å ha en utrolig avslappende opplevelse. Dette er hva du virkelig trenger hvis du har en stressende livet hjemme. Melindas Garden er definitivt tilrådelig og pengene er verdt boligen.

Standard Hytta har
et soverom med queen-size-seng, beddings og et myggnett,
garderobe, bord og stoler,
et bad, badehåndklær og toalettpapir,
en veranda med en hengekøye, elektrisk vifte, drikkevann og nødvendigheter for å forberede kaffe og te, badehåndklær

Aircon hytte er bygget i en lukket måte og har
Et soverom med king-size-seng og sengetøy,
hyller, bord og stoler,
et bad, med varmt vann, dusj, badehåndklær og toalettpapir, klimaanlegg, 29'cable TV, kjøleskap, elektrisk vifte, en veranda med en hengekøye, badehåndklær.

The Deluxe Cottage er noe spesielt,
Dette rommet har sin egen form for atmosfære.
Et eget soverom med king-size-seng og beddins, en stue med komfortable sitteplass og håndmalte veggmaleri,
Et stort bad laget av marmor, varmt vann dusj, badehåndklær, toalettpapir,
en stor veranda med hengekøye, klimaanlegg, kabel-TV, kjøleskap, elektrisk vifte, badehåndklær,
drikkevann og nødvendigheter for å forberede kaffe og te.

Andre fasiliteter:
Hyttene er godt vedlikeholdt og blir rengjort hver eneste dag.
Et godt dimensjonert vannledning, som garanterer nok trykk i dusjen.
Vi har en generator, som sikrer strøm i løpet av de hyppige strømbrudd på øya.
Vi har WiFi.
Vi endrer penger i beste priser.
Du kan sette dine verdisaker.
Du kan låne strand matter og lese bøker uten ekstra gebyrer.
Vi sørger for at du har alt du trenger for en avslappende ferie.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Innsjekkingen var en Katastrophe.Die Var i stand til å være good.We hadde det nær Strand.Aber hytta var ikke veldig rent. Dusjen gjorde ikke richtig.Die flush toalettet var alt om nicht.Es morgen var en termos kan med varmt vann, kaffe pulver, sukker og kopper hingestellt.Die kopper ble brukt på et tidspunkt på dag 3 !!! Tid ryddet bort, selv om den ansatte hadde lite besøkende og bare ruslet rundt i området sind.Ich er veldig skuffet. Aldri igjen.
  Les mer
   Anonym, Tyskland, Par, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Kabel TV
 • Fellesrom
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Warme Douches
 • Huishouding
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Møterom
 • Leselys
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Melinda's Garden Located at Boracay Island, Aklan, Boracay Island.
Melinda's Garden
Philippines
Boracay Island 5608 Boracay Island, Aklan
83% 39
11.9499905 121.9319343
Melinda's Garden
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc