X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Midas Resort

Branch Mouth Road, San Ignacio, Belize

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Midas Resort ligger i bydelen i San Ignacio og kun 7 minutters gange inn til sentrum, på en 7 mål stor hage med privat adkomst til elva flyter på ryggen, et perfekt sted for å nyte naturen på sitt beste, også kjent som et hvilested for de fleste fugler som Toucan. Den syv mål store eiendommen har vært i familien i 3 generasjoner. For det første ble det brukt av bestefar Daniel Silva, som en midlertidig gård. Det ble deretter sendt videre til sin datter Maria Preston i 1991, som bygget sitt hus og sin 6 cabanas og ringte Resort MIDAS som er en kombinasjon navnet på hennes første sønn Michael og hennes far. MIDAS er for tiden ledes av den eldste sønnen. Besøk oss eller ring oss og vi vil være mer enn glad for å ønske deg velkommen til vår reir av natur. Ikke gå glipp av denne fantastiske Tropical Resort at San Ignacio har å tilby.

Hytte
Våre hytter er kjølig og luftig med skjermede vinduer og bølgeblikk takene. De har tent gangveier og områder med skyggefulle hengekøyer, et perfekt sted for en ettermiddagslur eller bare en avslappende dag. Inne finner du dobbeltsenger og takvifte.

Cabana
Våre tre cabanas er designet for å innhylle deg i en kjølig tropisk setting. De har private verandaer og hengekøyer som tilbyr et flott sted for å lese eller hvile. Inne finner du vakkert behandlet tregulv med lakkerte furu tømmervegger, og doble, dronning eller konge senger, med vifter eller aircondition og skjermede vinduer.

king Suite
Vår suite vil ønske deg velkommen med noen av de fineste fliser i Belize. Det var unikt designet av Maria og Michael hennes sønn. Slapp av på det åpne karnappvindu benk og ta notat av lokale fugler. Ta en siesta på din egen private håndlaget hengekøye. Mest av alt søvn på dette fantastiske seng passer for noen konge eller dronning.

Family Cottage
Vårt Family Cottage har 2 store rom i en med en dør i mellom rommet den ene siden av rommet har en stor king size seng med TV, air condition, privat bad. Det andre rommet har 2 dobbeltsenger og en enkel, klimaanlegg, TV og eget bad. Ekstraseng kan lett passe gjøre maksimalt 8 Personer uten ekstra kostnad.

La Casita Verde
To soverom fullt møblert grønn Huset har et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap og fryser, komfyr og mikrobølgeovn, frokost bar, stue med kabel-TV og trådløst internett gjennom hele bygningen. Flott lite sted for lange opphold ennå komme alle funksjonene til hva Midas har å tilby.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Huishouding
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering
 • Safe
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Midas Resort Located at Branch Mouth Road, , San Ignacio.
Midas Resort
Belize
San Ignacio n/a Branch Mouth Road
0% 12
17.1541589 -89.0768051
Midas Resort
    Ledige rom     7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc