Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mikro Village Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

Xirokambos

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Hvordan komme seg til hotellet, fra Herakilon (HER) flyplassen.

Når du kom til Herakilon flyplassen går du rett ut av flyplassen til hovedveien hvor du ser veiskilt Agios Nikolaos 68km. Bare ti meter bak skiltet mellom de parkerte bilene du ser en liten buss tegn; det er her de grønne busser fra Minoas Buslines stoppe hver halve time, fra 08:30 til 17:00. Bare fortell sjåføren eller billettsalget menn å bringe deg til Agios Nikolaos kan du sette kofferter i bagasjerommet på bussen. Billetter vil koste deg Euro 6,80 og bussturen tar rundt en time, og viser deg alle småbyer og natur blant kysten av Kreta.
På bussholdeplassen i Agios Nikolaos er det alltid et par drosjer venter på deg en taxi til hotellet koster mellom Euro 6 og 8 Euro avhengig av sjåføren.

Du kan også ta en taxi fra flyplassen til hotellet gjennomsnittlige kostnaden er Euro 60, - i lavsesong og Euro 80, - eller mer i høysesongen. Enige om en pris før du får inn til taxi.

Hvis du leier en bil på Herakilon (HER) flyplassen reisen til hotellet er bare en halv time. Når du forlater flyplassen vil du se et skilt som sier Agios Nikolaos 68km En ny motorvei ble bygget i fjor som går direkte til Agios Nikolaos. Bare følg skiltene sin svært lett, det er en rett vei, ingen svinger.

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.