X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Milhouse Hipo
NOMADS

Hipolito Yirigoyen 959, Buenos Aires, Argentina
Hostelworld anbefaler

87%Rangering

 • 82%Verdi for pengene
 • 88%Sikkerhet
 • 90%Sted
 • 88%Personale
 • 88%Atmosphere
 • 84%Renslighet
 • 85%Fasiliteter

Hostelworld sier:

Oversatt av Google
Milhouse Hipo ligger sentralt like ved Avenida 9 de Julio, like i nærheten av Casa Rosada. Dette livlig fest vandrerhjemmet tilbyr romslige og luftige rom og personale som 'gjør det super lett å møte folk, organisere turer og ganske mye ta seg av alle dine behov og ønsker ". De har daglige utflukter, turer, aktiviteter og fester, samt billetter til lokale show og sportsbegivenheter. Vi liker at rommene er bygget rundt en sjarmerende gårdsplass.

Eiendomsinformasjon:

Special Offer 4x3!!

" Book 3 nights and get the fourth for Free"

Terms and conditions 4x3: this promotion is only valid for bookings made in dorms with check in from August 20th 2012 to October 22nd 2012, with the exception of September 7th to 9th and October 12th to 14th. Ask for it upon check-in. This promotion is not available combined with any other.
Best for: Hendelser, Større grupper

Søk etter tilgjengelighet

 • Milhouse Hipo sier

  Oversatt av Google
  Jeg tror våre mest unike funksjonen er en kombinasjon av et funky og moderne innredning med vår fransk kolonistil hus med et atrium i midten. Det er flott for sosialt samvær. Faktisk har vi partier tre eller fire ganger i uken, og vi er stolte av å kombinere en morsom atmosfære med flotte rene fasiliteter.
  Vi ligger midt i hjertet av sentrum, omgitt av T-banestasjoner, museer, nattklubber og barer og nær Obelisco. Personlig anbefaler jeg å sjekke ut Caminito Street i La Boca nabolaget.
  For moro våre gjester sjekke ut våre partier, live musikk show, Milhouse OL, gåturer, fotballkamper, konserter og nattklubber. De fleste av våre gjester er backpackere i alderen mellom 20 og 35, på jakt etter fester og organisert underholdning.
  Les mer
   Melina, Eier
 • Hostelworld Guests Say

  Oversatt av Google
  Personalet fantastisk og gjør det så lett å gjøre alt. De tilbyr så mye i turer, og du får alltid en spesiell pris som du er med vandrerhjemmet. Polo dag utestående og tango show utmerket valuta for pengene. Veldig omgjengelig hostel, og de alltid sette opp daglig / natt aktiviteter du kan bli involvert i så stor for solo reisende. Til tross for å være en ung livlig sted jeg sov veldig godt og ble aldri vekket av støy. Elsket denne sted og vil definitivt anbefale og vil gå tilbake en dag jeg er sikker.
  Les mer
   Anonym, England, Kvinnelig, 31-40
 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, England, Kvinnelig, 25-30
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Milhouse Hipo Located at Hipolito Yirigoyen 959, , Buenos Aires.
Milhouse Hipo
Argentina
Buenos Aires Hipolito Yirigoyen 959
87% 1671
-34.6094401 -58.3801031
Milhouse Hipo
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     8 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     8 seng Blandet Sovesal     Standard 8 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc