X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Minto Guest House

23 Minto Street, Edinburgh, Skottland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Minto House er en privat, familiedrevne bed and breakfast hvor en varm velkomst venter deg fra bosatt eierne. Barn er mest spesielt velkommen i vår familie hjemme.

Vi har et utvalg av rom som strekker seg fra enkeltrom til familiestørrelse. Alle rommene har sentralvarme, med en farge-TV og forfriskninger. I tillegg til fasilitetene på rommene er det hårføner og strykejern for beboerne å bruke på forespørsel. Skulle du trenge vaskeritjenester under oppholdet, er det et vaskeri og renseri bare to minutter fra døren. En-suite fasiliteter er også tilgjengelig.

En omfattende kontinental frokost er inkludert i alle våre priser. Dette inkluderer et utvalg av frokostblandinger, frukt, syltetøy, toast, yoghurt, ost, frukt, juice, urtete og andre sesongmessige elementer.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Kabel TV
  • Haardrogers
  • Te / Kaffe fasiliteter


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Minto Guest House Located at 23 Minto Street, , Edinburgh.
Minto Guest House
Scotland
Edinburgh 23 Minto Street
0% 112
55.9345150 -3.1747913
Minto Guest House
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc