X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Mogorjelo Hotel Capljina

Kraljice Katarine b.b., Capljina, Bosnia og Herzegovina

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Fargerik historie, spennende legender, kulturminner og arkitektur av verdens importanceunique naturskatt, lang bevart tradisjon og fremfor alt fascinerende hjertelighet av lokale verter, er bare noen av de verdt å se egenskapene til Bosnia og Herzegovina! I den berømte Middelhavet 'City of Flowers - Capljina, ved bredden av elven Neretva, vil du finne din host - Hotel Mogorjelo!

Hotel Mogorjelo har 40 dobbeltrom med utsikt mot elven Neretva og Middel City of Capljina inkludert minibar, Toilette / dusj, hårtørker, TV, Telefon, Klimaanlegg og 3 Leiligheter: Demeter, Hera, Ares. Hotellet er åpent og service orientert over hele året. Hotellet har også trådløst internett, lobby bar - business bistro, sikret parkeringsplass (24 timers tilsyn), romservice fra 06:30 til 11:00.

Den Siesta restaurant er en spektakulær blanding av elegant interiør og kulinarisk fryd. Maten, som våre gjester kan nyte på terrassen med utsikt over den grønne elva Neretva, er forberedt med omsorg i henhold til de beste herzegovinske oppskrifter. Variasjonen av måltider servert på vår restaurant vil tilfredsstille den mest kresne gourmand som vil lett velge å feire noen spesiell anledning eller organisere et forretningsmøte i den hyggelige omgivelsene i Mogorjelo restaurant.

Hotel Mogorjelo har to fleksible konferansesaler; dimensjoner - 100m2 og 550m2; med en kapasitet fra 10 til 620 personer. Begge hallene er fullt utstyrt med alt nødvendig teknisk bistand og plassert i en egen fløy av hotellet med en egen inngang, lobby og bar.

Vi er overbevist om at i dette vakre landet av muligheter, vil du oppdage noen ekskursjon, tradisjonell mat og skikker, eller sport aktivitet av graden din! Vi ser alle frem til å ønske deg velkommen og overvinne dine forventninger gjennom opplevelser!

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Minibar
  • Parkering
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Mogorjelo Hotel Capljina Located at Kraljice Katarine b.b., , Capljina.
Mogorjelo Hotel Capljina
Bosnia And Herzegovina
Capljina 88300 Kraljice Katarine b.b.
0% 0
43.1200313 17.7113342
Mogorjelo Hotel Capljina
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc