X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Monalysa Bungalows

26 La Salette Road, Grand Bay, Mauritius

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ligger på Grand Bay, i nærheten av strendene i nord på Island, vil disse hybelen plassere deg i hjertet av Grand Bay, og tilbyr dermed alle attraksjoner og fasiliteter av en turist landsby.

Fordelen med booking med Monalysa Bungalows er også det er andre tjenester, som ved inngangen, i første etasje av bygningen, er det en romslig turoperatør, og tilbyr dermed til dere alle utflukter, land og sjø, med meget gode priser, for å få deg til å ha en veldig hyggelig ferie på Mauritius, og også for bilutleie.

PROMO AIRPORT TRANSFER: SAVE AS fra nå 5 euro!
Vi er nå på kampanje og tilbyr til våre kunder fra flyplassen (fin, sikker og direkte), til en rabattert pris på 35 euro for 1-2 personer (Normal pris var 40 euro for 1-2 personer) i Monalysa Bungalows egen transport.

Lagre som fra nå fem euro ved ankomst bare Transfer!

Vi anbefaler Monalysa klienter å ta overføringen, som vi opererer 24h/24h 7/7, for å dra nytte av de spesielle overføringshastigheter. Det er svært viktig å bestille før avreise ved å kommunisere din eksakte navn, tidspunkt for ankomst eller ankomst / avreise, antall personer og flightnummer.

I tilfelle sen innsjekking, vi ber våre kunder å bestille sin ankomst transfer, slik at våre sjåfører kan håndtere dem nøklene til deres bolig.

Vår sjåfør, i Mauritius, vil vente på deg på Meeting Point (ankomst lounge utenfor, i nærheten av rampen), med ditt navn skrevet på et A4-ark. Han vil bringe deg til Grand Bay. Vi anbefaler Monalysa klienter til å bruke våre transport til flyplassen, for å dra nytte av de spesielle overføringshastigheter.

Vi foreslår også til deg i Grand Bay, følgende overnatting:
- 9 nye, luksuriøse, klimatiserte store studioer for 2 personer, dekorert og innredet med smak, inkludert fullt utstyrt lite kjøkken, et privat bad (varmt og kaldt vann), terrasser eller balkong og TV @ 33 euro per natt. - (Du må bestille hele rommet)

- 2 leiligheter for 3 - 4 personer @ 49 euro per natt (luksuriøse med to rom med klimaanlegg) - (Du må bestille hele rommet)

- En leilighet @ 75 euro per natt (luksuriøse med tre rom med klimaanlegg - 2 toaletter, 2 bad, 2 kjøkken, en stue og en balkong) - (Du må bestille hele rommet)

Alle enheter av Monalysa Holidays Bungalows er utstyrt med kjøkken, vannkoker, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister, etc. .. dusj, toalett, bad, varmt og kaldt vann, kjøleskap, TV, terrasse eller balkong. Tjenesten hushjelp hver 3. dag. (Endring av Sengetøy og håndklær). Vi gir håndklær og sengetøy.

Vi gjør også til din disposisjon elektronisk safe som er tilgjengelig for alle nye studioer og leiligheter i New Monalysa Bungalows gratis.

Wifi innretninger er tilgjengelig i korridoren bare og rundt Monalysa Office.

Den bungalow ligger i sentrum av Grand Bay (2 min fra hypermarked Super U og 200 meter fra stranden), vil du også ha tilgang til alle tjenester (f.eks Monalysa turoperatør, leger, apotek, banker, postkontor, kontor for å veksle penger, restauranter, buss, fritid, Vaskerier, frisører, osv. ..).

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Monalysa Bungalows Located at 26 La Salette Road, , Grand Bay.
Monalysa Bungalows
Mauritius
Grand Bay 26 La Salette Road
0% 21
-20.0131610 57.5858550
Monalysa Bungalows
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc